Trettionde november

God lördagsmorgon!

Hur är allt med er idag?
Här är det fint, lite småtrött, men annars finnemang. Vist har jag fortfarande ont i min mage, ont som fan och jag vaknar varje natt pga. det.... Inte alls, kul och jag tror jag ska ringa vårdcentralen eller sjukvårdsupplysningen på måndag för jag kan inte fortsätta att ha det såhär. Det känsns som blandningen mellan EXTREM mensvärk och EXTREM träningsvärk i magen. Men jag tränar inte så träningsvärk är dte ju inte och inte mensvärk heller. Jag har ju haft denna i 3-4 veckor nu också. Jag blir helt galen på det snart!

Iallafall så är det lördag idag, mamma och pappa ska och se Mamma Mia på Malmö-arena idag så brosan och jag är själv hemma.
Trevligt Trevligt!
Men innan det blir kväll ska jag hinna skriva på psykologiarbetet och jag ska sätta upp adventsljusstakar.
MYSIGT<3
Tur är iallafall att jag "glömde" dammsuga förra helgen så jag gjorde det i torsdags vilket gör att det inte behövs idag ^^ haha, så ens ak mindre att göra. Och jag har inte alls stökit heller så städningen idag går snabbt som bara den skulle jag tro!
SKÖÖÖÖNT!
Tänk att i morgon är det första advent och på måndag är det första december, Ohh juletid vad jag längtar! Har ni börjat köpa julklappar än? Det har verkligen inte jag, hehe, Jag är alltid så seg med det. Men jag vill helst att det ska bli mitten på december innan jag börjar ^^ haha...Annars tycker jag det är alldeles för tidigt. Tänka att det är 25 dagar till julafton! 25 DAGAR!!!! Det är helsjukt vad snabbt tiden går ibland!

Hoppas ni får en trevlig lördag <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är bara den 29:e idag;)

2008-11-29 @ 10:06:39
Postat av: Cattis

Ja, himmel ja..snart julafton!:)

Har inte börjat köpa julklappar än..brukar bli i sista stunden nästan..hehe:)Bra om du kontaktar vårdcentralen på måndag, du ska ju inte gå å ha ont!:/ Så det fixar sig ska du se!:)Ha en JÄTTEbradag:D!Massa kramar!

2008-11-29 @ 10:07:58
URL: http://kaktuuus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0