Tjugoåttonde November

God morgon!

Allt bra med er idag?

Igårkväll vid 23 tiden fick jag ett sms från Eli där hon berättade att man fick jobba hemma på psykologin idag, great! Så jag böejar 12.10 idag vilket inte är helt fel. Dock så vaknade jag 7.20, mindre kul men jag låg och drog mig i sängen tills 8 och sedan åt jag frukost framför tv:n frams till nu för 10 minuter sedan. Inte helt fel det inte.

Sedan blir det skola till antingen 13.20 eller 15.15... Vet fortfarande inte helt, men jag tror jag satsar på 15.15 så jag får labben gjord. Efter det blir det hem, sedan handling med mamma och efter det myskväll med tacos och förhoppningsvis Mamma Mia som släpptes på dvd i onsdags!

Idag är det över 7 plusgrader här i skåne. All snö är sedan ett par dagar borta och man kan inte ens förstå att den har varit här. Vi ska inte bli förvånade om det är den enda snö vi får här i lilla skåne, så brukar det vara. Synd bara att den inte under komma i decenber eller hålla sig kvar från november. Men jag antar att det är så det är att bo i skåne. Istället har vi småregn och gråa vintrar här, mindre kul!

Jag vet att jag lovade at visa kläderna igår, men jag glömde helt enkelt det, kvällen bara flöt på och helt plötsligt var hon halv 11 och jag skulle gå och lägga mig. Efter "bråk" (alltså inte på riktigt, utan bara lådsasbråk) med pappa så ramlade jag i säng och somnade ganska snabbt! SKÖÖÖNT!

Sedan drömde jag någon helkonstig dröm där gamla lärare från högstadiet var med, men även Eli var med i drömmen ^^ haha, iallafall var det lite synd att jag vaknade när jag gjorde, för jag hade gärna velat veta vad som skulle hända i drömmen efter att vi hade legat och krälat på marken ^^ haha... ja, den var lite småstörd, men ändå härlig!

Vad har ni för planer för dagen?Förresten har jag fått en hel del frågor om vi har pärlsocker på våra lussebullar efter att ha lagt upp bilden på lussebullar i förgår. Och NEJ, vi har inte pärlsocker på. Dessa bullarna var köpta på bageriet här i byn och DOM har pärlsocker på. Dock är det inget jag gillar!

Kommentarer
Postat av: SANNA

Idag har jag ett superviktigt seminarium,sedan är jag ledig :D

2008-11-28 @ 10:48:11
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Sofie

Pjuh... det var bra, finns då väl ingen normal människan som bakar lussebullar med pärlsocker på ;) Hoppas att du har en bra dag och att du får en bra kväll! Kramar

2008-11-28 @ 15:11:34
URL: http://onie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0