Pepparkaksdegsglass

God kväll!

Allt bra med er denna lördag?
Jag har nyss gått ner på rummet efter att ha haft en myskväll med mamma och pappa. Först glöggfika (julmust för mig) och sedan god middag (se receptet i inlägget nedan). Efter det blev det film på vår nyköpta tv, för japp... Pappa hittatde en han gillade ^^ hehe och efter det Svensson Svensson. Har käkat lite skumtomtar och nu sitter jag här med min andra tallrik pepparkaksdegsglass.
Hemmagjord Ben and Jerry's helt enkelt.

Vad jag gjorde var att jag tog vaniljglass, pepparkaksdeg, kanel och lite cheerios för chrunch och blandade.
Mycket gott vill jag meddela så det tycker jag ni ska testa!
och det bästa av allt är att jag slipper B&J-äckliga vaniljglass^^ haha, och kan göra dte på min egen =)

Vilken kombination skulle du vilja testa?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fy vad vidrigt. Fettigt, onyttigt och äckligt. Ska det vara ska det vara äkta vara.

2008-11-22 @ 22:34:51
Postat av: Carita

Kul idé, att göra sin egen B&J :) Mycket billigare skulle jag tro också, haha!

2008-11-22 @ 23:34:55
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Linda

Ser smarrigt ut! Kul idé att göra egen blandning!

2008-11-23 @ 08:09:20
Postat av: Anonym

hej jag vet att du kanske inte är ett proffs, men jag skulle bara vilja veta vad du tycker :)jag vet själv att jag är aldeles för smal, jag har alltid varit väldigt väldigt smal men nu tycker jag själv att jag ätit för lite och det är inte snyggt längre, och jag skulle gärna vilja gå upp i vikt några kilo, kanske 3-5 kilo, hur lång tid tar det att gå upp så mycket? många pratar om överätning osv, själv åt jag i går en stor påse naturgodis och kanske 7 mackor på kvällen, jag skulle aldrig kunna tänka tanken att spy efter nått sådant men är det normalt att äta så mycket? jag vill bara ha lite tips från dig om hur man ska göra, ska man äta en massa onyttigt eller kan man göra de? :S jätte konstig fråga, men jag är förvirrad..

2008-11-23 @ 09:09:30
Postat av: Anonym

Hej hopp! jag skulle vilja testa vaniljglass med kanel och bitar av chocolate chip cookies.

2008-11-23 @ 10:08:23
URL: http://tjugosexnollnio.blogg.se/
Postat av: Rebecca ♥

anonym: Mitt ända tips är att äta mer än du gör av med. Välj energirika livsmedel, ät många gånger per dag, unna dig godis och glass... Du kan ju alltid börja köpa näringsdrycker och ta under en period också. det finns att köpa på apoteket. hur lång tid det tar att gå upp beror ju på hur mycker du äter. men om du håller ikten på dte du äter nu behöver du troligen lägga till en del till. Ta tillexempel och öka varje måltid med något. En extra macka och ett extra glas mjölk. Drick mjölk och juice mellan måltiderna, drick mjölk till maten och lägg till fler mål... Alla är vi olika och det är svårt att säga vad som är rätt för just dig, du måste nog hitta din egen väg men vad som är viktigt är att för att kunna gå upp måste du äta mer än du är nu

2008-11-23 @ 14:42:50
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: E

Har ett jätte bra tips om du gillar sandwich. Ta en fazer rågform och bryt i bitar och blanda ner i vaniljglass så smakar det PRECIS som sandwich : )

2008-11-25 @ 10:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0