Övningskörning, lunchångest och skolan

God eftermiddag!

Nu är jag hemkommen från skolan. Där hade vi två lektioner (pojektarbete och marknadsföring) och på marknadsföringen hade vi föreläsning som var ganska dryg. Efteråt så hämtade pappa mig och vi åkte och åt lunch på Subway... En lunch som kunnat vara bra, men som tyvärr gav en otrolig ångest när jag inte fick den dressingen jag bad om.... Eller iallafall va det inte vad jag trodde det var... Jag bad om honungssenap, men jag får någon vit geggig och äcklig sörja.. som såklar gav skitmycket ångest, men det ville jag inte visa för pappa vilket gjorde att jag var påväg att spricka av alla känslor innom mig! Mackan gick ner, men det var kämpigt vill jag meddela!

Sedan gav vi oss ut på övningskörning i regnet... Det börjadelite hackigt, mycket pågrund av ångesten som gnodde i mig, men efter ett tag lyckades jag fokusera på körningen och det gick mycket bra. Vi körde en lång runda och vi tog alla möjliga vägar (utom moterväg) och allt gick bra! Såååå härligt! Synd bara att det regnade så mycket vilket gjorde att det var svårt att se, men men..man kan ju inte få allt.... Pappa var iallafall nöjd! =)

Nu är jag hemma igen, lite småtrött och med huvudvärk... Ångeste försöker jag ignorera, men det är inte så lätt tyvärr... usch, det var bara för att jag skulle testa en ny dressing, fan också... Men jag trodde det var som en av de dresingarna jag fick i usa... dock var det så långt ifrån det jag bara kunde komma =(

Vad har ni hittat på idag?

Kommentarer
Postat av: Karin

klart jag gör:)

2008-11-19 @ 14:17:12
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: anna

Trist med lunchångest :/ Men tänk vad grym du var som åt iallafall! Poäng i mängder! Själv ligger jag hemma och läser bloggar, dricker te och väntar på att dagen ska gå... FÖR trist alltså.

2008-11-19 @ 14:40:34
URL: http://annamarian.blogspot.com
Postat av: Ninty

Hej!

Mitt favorit märke på jeans är neudie och det är även märket på byxorna på bilen. Finns inte i alla affärer som synd är, men de har en hemsida.. http://www.nudiejeans.com/startHa det bra//Ninty

2008-11-19 @ 15:05:41
URL: http://ninty.blogg.se/
Postat av: Louise

jag är imponerad att du fick ner hela mackan iaf :D jag skulle säkert skyllt på att "den var så himlaaaa mäktig" eller något och lämnat halva! men fortsätt kämpa!! :)

2008-11-19 @ 15:56:18
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Tea

Hoppas du kommer över ångesten. Känner mig själv inte riktigt nöjd med min mat-dag. Jag åt lunch i skolmatsalen, och det kändes som bara.. oplanerat och besvärligt.Nu ska jag i alla fall plugga kemi. Har prov i morgon. Fuck, och så måste jag ju memorera HLR:en och det. Usch.Ha det bra!!

2008-11-19 @ 18:46:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0