Öppet hus & fest

Hejsan hoppsan!

Nu är jag hemma från skolan igen och har hunnit äta en macka och prata lite med familjen. Det var nämligen Öppet Hus hos oss idag och jag, Eli och Sofie skulle stå där och presentera vårt projektarbete. Så halv 10 var jag i stan i morse, tur hade jag dock att mamma körde in mig så jag behövde inte gå upp förren kl. 9.00! Då var det bara att resa sig upp ur sängen och klä på sig och sedan hoppa in i bilen och åka till skolan!

Jag var somsagt hemma vid lite över 3 inatt så nu är man TRÖTT som bara den. Men gårdagen var trevlig även om den började lite segt, men i slutet var det riktigt nice =)

Ikväll blir det myskväll för min del, det behövs vill jag lova för jag är sååååååå seg ^^ haha, men det får man vara med bara några få timmars sömn (hade inte helt lätt att sova inatt om man säger så!)

vad har ni hittat på idag?

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Blir samma här! Har hyrt filmen 1408, sett den? Så det blir filmkväll och glass eller popcorn!

2008-11-15 @ 17:22:38
URL: http://www.maer.devote.se
Postat av: Tea

Hade också öppet hus igår. Tre lektioner. Fysik, där vi kollade aktiviteten i GM-rör, biologi där vi dissikerade fårinälvor (så sjukt äckliga lungorna kändes!) och miljöpolitik/miljökunskap. Haha, ifall nån skulle vara intresserad ;)Jag vill veta vad du gör för projektarbete :)

2008-11-16 @ 08:14:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0