NP i Svenska B är över

Hejsan hoppsan!

Nu är jag hemma igen... det gick ganska snabbt att skriva, penna glödde och nu har jag huvudvärk som håller på att göra mig galen. 5 timmar... haha, det tog typ två för mig och då satt jag ändå och dampade på en mening HUR LÄNGE SOM HELST! Så nu är det bara och vänta och se vad lärarna tyckte.

Tack för alla "Lycka till önskningar" både idag och innan. Det värmer ska ni veta och fast att jag inte kunde kommentera på allas bloggar (jag vet inte om de är min dator/internet som dampar eller om de helt enkelt inte går att kommentera) så har jag varit inne och läst på allas!

Iallafall så stack jag tidigt till maria i morse, dock fick jag ta cyklen (hade tänkt gå eftersom vi inte skulle ta bussen hem samtidigt) men min lilla kissekatt trodde jag lekte med honom när jag skulle ta in han frn yterummet, så jag fick ägna 10 minuter åt att jaga honom och det blev inte tid till att gå till Mia utan jag fick ta cyklen, så nu står den i deras förråd.... Får se om jag kan bege mig dit ikväll!

Annars så var vi på solan ganska tidigt, stod och snackade och sedan började skrivningen... Ni som gjorde provet, vilken valde ni att skriva om? Jag skrev iallafall om ettan och vilken betydelse "möten" kan ha för ens framtiden.. Det blev mycket personligt, men man är iallafall anonym under rättningen ju, så det är lugnt. Annars hade jag nog inte valt detta ämnet för när jag väl började skriva, så insåg jag att det var mycket personliga saker som kom upp! Men men, nu är det gjort!

Hoppas det gick bra för er med som skrev det idag!

Ni andra... vad har ni hittat på denna morgon?!

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag skrev om sexan. Den som handlade om miljön.

2008-11-12 @ 12:00:04
URL: http://saraochhennesvarld.blogg.se/
Postat av: Tea

(fyran?) den om religion och tradition.

2008-11-12 @ 12:47:34
Postat av: Miste

Gjorde provet förra året å för mig tog det också kort tid:) Förstår inet hur man lyckas elelr orkar sitta 5 timmar:P

2008-11-12 @ 12:53:34
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: Anna

Nu är det ju typ 4 år sedan jag gjorde nationella haha men jag minns vad jag skrev om. Jag valde ämnet om hur viss litteratur, tex harry potter som jag använde mig av, påverkar en i livet och hur det hjälpt mig genom hårda år i skolan. Jag fick MVG! :)

2008-11-12 @ 12:55:38
URL: http://theolinda.se
Postat av: THERESE

nej de där med julklappar är en jobbig grejj :p

2008-11-12 @ 13:19:19
URL: http://letskillbarbie.blogg.se/
Postat av: Åsa

Ja, det är så.. det går av gammal vana.. ;0)

2008-11-12 @ 13:21:21
URL: http://caspelihna.blogg.se/
Postat av: M o l l y

Vilket är ditt favorit tvprogram? :)

2008-11-12 @ 13:23:26
URL: http://mollsans.blogg.se/
Postat av: Cattis

Jag skrev om trean, vad som formar ett människoliv! Har ingen aning hur det gick egentligen..men ja..vi får hoppas det gick bra för oss båda hihi:)

2008-11-12 @ 13:54:36
URL: http://kaktuuus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0