Novemberkväll!


Ganska gammal bildJa, nu har vi för ett tag sedan hunnit äta middag här hemma. Idag är egentligen "mack-dag" men eftersom vi hade restor över blev det en kombination. Så idag serverades det chili con carne och mackor till mig och brosan. Jag åt mer bröd än vad jag brukar vilket inte var ett lätt val, mätt som bara den gick jag från middagsbordet, men vi hade en trevlig måltid tillsammans iallafall! Vist cirkulerar lite tankar om att det var onödigt att ta sista mackan eftersom jag ändå var mätt sedan innan, men det är bara att försöka ignorera iallafall!

Nu sitter jag här och lyssnar på musik, julmusik för att vara mer exakt! såååå härligt! Ikväll blir det troligen Cityakuten på tv också... NICE <3

Nu ska jag vara smakråd åt mamma, hon ska ut ikväll och behöver klädhjälp ^^ hehe...

Vad gör ni denna kväll?

Kommentarer
Postat av: e

Att du tog en extra macka tyder bara på hur jävla stark och envis du är:)Du är min förebild, du agerar med sunt förnuft och försöker leva ut och vara glad så gott det går:) UNDERBART!Och du, tänk inte på den där mackan mer, du var ju sugen på en macka till...så det var inte mer än rätt!!! :)

Bra blogg!

2008-11-24 @ 19:35:26
Postat av: Rebecca ♥

e: Tack för den fina kommentaren, fast anledningen till att jag tog en till macka var inte för att jag var sugen egentligen, utan mamma vill det. Men jag klarade det iallafall <3

2008-11-24 @ 19:47:18
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Anonym

bra :)min mat-dag känns tyvärr inte så bra. jag vet inte varför. eller jo. jag har rört mig mindre än vanligt idag...jaja. ha det bra!

2008-11-24 @ 19:55:58
Postat av: e

Då är du ännu STARKARE vännen!!!!

Du klarade det, du är så jävla bra!Önskar att jag hade lite av din envishet och styrka:)Vänd på steken när det blir jobbigt och se allt som en helhet och inte sak för sak...det är liksom samma sak när det gäller t ex pepparkakor eller så.. det kvittar om man äter 8 eller 10 i helheten. Men det är väldigt lätt att stirra sig blind på att man kanske åt 2 st mer än man tänkt.

:)

2008-11-24 @ 20:01:28
Postat av: sarah

Det var STARKT att ta en macka utöver det du brukar! Att bryta regler, mönster o rutiner är sjukt svårt, men det är nödvändigt. Att du känner viss ångest är naturligt och bevisar bara att det du gjorde var rätt. <3

2008-11-24 @ 20:31:28
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: Cattis

Det var ju JÄTTEBRA att du tog en macka till ju!:) Det visar ju att du har bestämt dig för att ätstörningen inte ska få ta plats i ditt liv! För det SKA den INTE! Å du är superduktig, jag ser ju hur du kämpar, hela tiden! Hoppas din dag har varit bra, å att du får en bra dag imorrn!:)

Kram<3

2008-11-24 @ 21:51:51
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad vacker du är Rebecca. Du kämpar på jätte bra. Är riktigt imponerad över vilket jobb du gör varje dag. Jag tycker du ska vara stolt över dig själv. Jag var själv sjuk i anorexi i många år men år idag frisk. Och det kommer du också bli. Skickar värmande kramar.

2008-11-25 @ 11:09:52
Postat av: Rebecca ♥

anonym: tack för sin fina kommentar! Mår du helt bra nu eller har du några tankar alls kvar?

2008-11-25 @ 13:41:22
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0