MÅR Uselt

Gos kväll!

Allt bra??

Jag är fortfarande barnvakt, men sedan lite i 9 idag har jag verkligen mått skit. Jag mår såååå illa och det känns som om jag ska spy! vet inte alls vad det bero på... vist har jag ätit mycket godis, men inte såååå mycket. har ätit mer många gången, men jag tror det är en kombination idag mellan mörk choklad-skumgodis-&mensverk! jag mår alltid så jävla dåligt innan och under mensen... och i kombination med godiset blev det väl bara för mycket, det är det ända jag kan tänka att det är...

Det har hela kvällen kännts som om jag skulle spy, har legat nerbeddad på en madrass och tittat på tv, men jag mår inte bättre precis. När jag väl började må bättre åt jag 4 bitar choklad till och sedan var det hemskt igen... USCH, så nu ska jag inte äta mer utan när jag kommer hem och 1-1½ timme ska jag ta mackor och mjölk så jag får lite mat i magen också och sedan ska jag krypa till säng... MEN USCH VAD JAG MÅR DÅLIGT!

Nu ligger iallafall jag och Bella och kollar på en dubbad variation av "The cat in the hat" eller "katten" som det heter på svenska... Innan har vi även kollat på Madagaskar och Bring it on... Det är inte precis jobbigt att passa dessa barn ^^ hehe.... Nu ligger jag dessutom nerbeddad på hennes madrass med rosa barbi-täcke ^^ hehe.. såååå söööööt!

Nej, nu blir det... movie <3
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0