Lyxig choklad!


Köpte denna fina chokladen på flygplatsen i Bryssel.
En fin och lyxig choklad... dock har jag inte smakat det än, men vem vet. Kanske i helgen?!

Någon som har testat Valrhona-choklad?
Vad tyckte ni?

Kommentarer
Postat av: Molly

jag gillar deras choklad:) jättegod:)

allt bra med dig?

take care!

kram kram

2008-11-13 @ 20:53:25
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: enmamma

Jag har smakat deras choklad och den är god. Kram!

2008-11-13 @ 21:11:13
URL: http://enmamma.blogg.se/
Postat av: Malin

tack för din kommentar, vill tro dig

2008-11-13 @ 22:00:44
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: Malin

Tror på DIG!!! DU verkar stark, gillar din blogg! Kramar

2008-11-13 @ 22:04:41
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: sarah

Exakt den där är min favoritchoklad!!!! Den är så sjukt god åh<3

2008-11-13 @ 22:32:29
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: caroline

vi gör faktiskt inte med helt rå fisk just av den anledningen :S hihi vi använder gravad eller rökt lax, funkar bra de med. Sedan använder vi tonfisk från burk.. det åt jag på resutrang i kina och australien Sviiin gott :) Testa de.. man kan även blanda lite majonäs i tonfisken. Krabbsticks och gurka avokada mm kan man också ha i.. finns så mkt man kan göra utan att riskera att bli sjuk;)

2008-11-13 @ 22:35:41
URL: http://lovelyc.blogg.se/
Postat av: Sandra

Man kommer aldrig undan chockladen haha är nog inte så många som inte tycker om chocklad! :)

2008-11-13 @ 22:43:30
URL: http://itsmeagain.blogg.se/
Postat av: Cattis

Den såg mumsig ut, hihi!:) Har aldrig smakat den dock!

2008-11-14 @ 08:15:47
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: Ingrid

läste kommentaren om sushi här ovan...

om laxen varit djupfryst i minst två dygn efter fångst (vilket den GARANTERAT varit om man köper sådanadära portionsbitar från frysdisken...) behöver den inte tillredas innan, alla bakterier "smuts" osv försvinner s.a.s. det är MYCKET godare att göra på rå lax än t.ex. kallrökt eller gravad eftersom de sistnämnda har så mycket smak i sig...

vet inte om "2dygns-principen" gäller för andra fiskar, men för lax vet jag :) har gjort sushi massor med gånger, hehe.

2008-11-14 @ 09:47:08
URL: http://obetydlig.blogg.se/
Postat av: Nickiz

Valrhona choklad är jättegott. En jättefin choklad som har många användningsområden. Den är dock rätt dyr här hemma. Den kostar runt 100ingen per chokladkaka beroende på vilken man väljer på te.x NK och delikatessbutiker har dem ofta.



Min absoluta favorit choklad är det. Även till chokladfondau...de har en särskild för det.



Men runt jul är det ju de belgiska "sjöfrukterna" och det är bara ett ENDA märke som funkar och det är såklart Guylian =)



När det kommer till choklad.....Dyrt ÄR gott skratt



Fin blogg btw!!



// Vicktoria

2008-11-18 @ 13:24:26
URL: http://nickiz.blogg.se/life

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0