Lussebullsbak närmar sig


(Copyright by RebeccaCecilia)

Ja, mer och mer närmar det sig december månad och första advent... Om bara 11 dagar är det dags att tända det första ljuset i adventljusstaken, sedan rullar det bara på.... Nu är frågan, när ska man få tid att baka lussebullar? Än tycker jag personligen att det är lite för tidigt, men sedan kommer man ha så sjukt mycket att göra, att frågan är om man kommer hinna. Perfekt hade det varit att baka helgen innan lucia, nämligen 6 december. Men då är jag somsagt i Göteborg med min älskade Sarah och veckan efter är det ju för sent... Så frågan är ju när man kommer få tid att baka...

Ska ni baka lussebullar iår?
När hade ni tänkt göra det och hur tidigt är det okej att baka?


Förra året fick jag för mig att baka redan den 1 november, då passade det bra att göra en ny omgång i december månad och året innan bakade jag redan i september, men då tvingade mamma mig att göra runda bollar istället för lussekatter ^^ haha, där drog hon gränsen och tyckte det var för tidigt... i år är det dock jag som inte vill baka fööör tidigt, så frågan är om man kommer att hinna med det?

Annars har skolan supergoda som jag aldrig har vågat köpa, kanske blir iår första gången? Speciellt med tanke på att det är min sista chans eftersom detta är sista året på gymnasiet och sista julen där...

Kommentarer
Postat av: SANNA

Låter som en bra dag förutom det med mackan! Men jag tycker du är superduktig som kämpar på så väl, visar ju på att du verkligen vill tjejen! :)

Klart att det blir lussebak här i lägenheten också, jag tycker det är helt okej att baka så att man kan äta en lussebulle när det är första advent!

2008-11-19 @ 15:20:34
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Molly

hej rebecca!

allt bra med dig? såg du mitt svar som jag skrev här i bloggen? det där om mitt matintresse...ha en fortsatt bra dag/kväll:) take care!

kram kram

2008-11-19 @ 15:23:49
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Tove

åh vad gott!

2008-11-19 @ 16:22:31
URL: http://tovelitove.blogg.se/
Postat av: Louise

Gud så gott! Jag skulle verkligen kunna äta ALLA dom där.. det är som om min kropp har cravings efter ALLTING just nu efter att knappt ha fått nånting under en period.. jag är omättlig ;P haha

2008-11-19 @ 17:37:52
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Blackberry

Va gott! :D ska nog också baka lussebullar lagom till jul..

2008-11-19 @ 18:58:04
URL: http://blackberry.bloggspace.se
Postat av: Jennie

Jag bakade mina första lussekatter redan på höstlovet i år jag! :D Mumsmums! ;)

Älskar lussekatter så jag tycker att man borde baka dom året om, men det finns personer i min familj som inte håller om med om det så dom brukar hindra mig. Dom säger att jag förstör den "speciella känslan" med lussekatter om jag bakar dom året om, kan till viss del hålla med om det, men lussekatter är ju bara sååå gott! Mycket saffran skall det vara i och russin på varje såklart! ;)

2008-11-19 @ 18:58:45
URL: http://kalasgott.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Jag känner så väl igen det där med att man inte vågar köpa bullar på cafét i skolan. Jag har så länge "spanat in" både kanelbullar och chokladbollar som ser jättegoda ut men det GÅR bara inte! Men nån gång ska vi, eller hur? Idag är jag dock sjukt stolt över mig själv för att jag har ätit en HEL Japp, alltså 2 bitar, utöver alla mina dagliga mål mat=D Inte helt ångestfritt men det har gått bra iaf!!

2008-11-19 @ 23:55:47
URL: http://www.maer.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0