Körlektion denna morgon

God middag!

Allt bra med er?

Nu är jag hemma igen efter en körlektion i morse som gick fin fint! Blev godkännd på steget och vi skrattade och hade allmänt kul ^^ haha, vi pratade även en del om vad man gamla körlärare hade sagt till mig och hon fick verkligen en chock! Ja, tur att allt har fixat till sig nu iallafall, synd bara att hon inte har så mycket lektoner, men det kommer fixa sig! Fick mycket beröm av henne och hon berättade at hon blev jätteglad när jag började gå hos henne igen efter att ha bytat körlärare. Hon kom inte riktigt ihåg vem jag var, men sedan såg hon mig sittandes på körskolan och då mindes hon. Hon hade t.o.m sagt till "chefen" att jag var jättetrevlig och inget problem alls att köra med. Det låter lite konsigt när man skrive det här, för jag orkar inte riktigt gå in på detaljer, men vad jag skulle komma fram till är att hon hade sagt jättesnälla saker om mig! Jag är så glad att jag har bytat lärare!

Iallafall så följde jag med A in skulle boka fler körlektioner, till och med hon i receptionen vet helt vem jag är nu och jag behöver inte ge mitt personnummer eller något längre som man i vanliga fall måste, utan hon har typ lärt sig det.... pinsamt ^^ haha... nä men vad kan man säga, jag är en stamkund ^^ haha!

Jag väcktes av klockan i morse kl. 8.20.... Med andra ord sov jag betydligt längre än jag trodde jag skulle göra, så jag hade inte speciellt mycket tid i morse, men jag han iallafall! Nu har jag nyss ätit lite och sitter här och kollar på tv...Vad har ni hittat på i morse?

Kommentarer
Postat av: C

fan va bra att du bytte lärare när det inte kändes rätt och han var dum i huvet! hade precis samma problem, men jag var tvungen att gå så långt som att byta körskola för de behandlade mig som skit. jobbigt besult, men direkt när jag satte mig i bilen på den nya körskolan kändes allt så jävla bra och två veckor senare tog jag körkortet utan problem :) en sån lättnad! och jag lärde mig att man inte ska ta hur mkt skit som helst :) kram!

2008-11-04 @ 14:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0