Ibland behöver tårarna bara rinna....

Har gått med en enorm ångest hela dagen, men jag har inte haft någon aning alls om varifrån den kom, utan den har bara funnits där och förstört konstant.

Mamma och pappa kom hem från stan och mamma hämtade upp mig för att åka och handla. jag gick som i en dimma där och mådde verkligen inte bra. När vi kom hem och mamma började med maten så bras det. Tårarna forsade ner för kinderna och jag viste inte alls varför.... Fick myst med kissekatten ett tag och han gick med på att sitta hos mig betydligt lägre än vanligt, sedan pratade jag och mamma lite, kramades och jag grät lite till innan vi fortsatte med maten...

Nu har vi ätit... Spagetti och köttfärssås serverades, sedan har vi skrattat och nu är allt lite bättre... SÅÅÅÅÅ SKÖÖÖNT! jag vet inte vad som kom över mig och jag vet inte alls vad det beror på!

Riktigt obehagligt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

att gråta kan vara så obeskrivligt skönt ibland. hoppas att det iallafall känns lite bättre nu.

kram

2008-11-16 @ 18:17:17
URL: http://kerstinhellner.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ibland vet man inte varför ångesten kommer, den bara finns där. Det är riktigt jobbigt, men då kan det hjälpa att gråta lite. Skönt att du mår bättre nu :)

2008-11-16 @ 18:30:46
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: Malin

Det är inte fel att gråta, det är värre att hålla det inom sig. Härlig mamma du verkar ha, skönt att det känns bättre! Kramar

2008-11-16 @ 18:33:25
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Åh vännen. Det är skönt att gråta ibland!! Jag gjorde det senast igår, fast av en annan grej då..Stor kram <3<3

2008-11-16 @ 18:51:39
URL: http://annacornelia.se
Postat av: enmamma

Skönt att gråta ibland. Vad skönt att du har din mamma där som stöd också och att det känns bättre nu. Ha en skön kväll. Kram!

2008-11-16 @ 19:00:47
URL: http://enmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0