Hemsk dröm

Goood morgon!

Jag vaknade med ett ryck 8.08 idag... Helt skagig och panikslagen... Jag hade haft en sådan hemsk dröm.. Lite osammanhängande och konstig (och förmodligen ÄNNU konstigare när ni läser det h'r eftersom allt bara låter weird när man berättar om det)

Iallafall så började med at vi hade någon undervattensupplevelse typ vid vår sommarstuga i småland. Det gick till så att alla skulle simma under vatten (man kunde andas där) och ja.. hålla på. Min morbror släppte ut delfiner för att överraska mig osv.... Men efter ett par timmar under vatten blev vi tillslut trötta och gick upp och där höll vi på med en massa ett tag- Sedan började min katt att jaga lejo och bet dem i magen (han var väl hungrig antar jag) och ett av lejonen blev svinarga och sprang runt och hoppade med min kära katt under sig. Jag var helt säker på att han skulle dö och i drömmen skakade jag som bara de och grät.... På samma sätt vaknar jag upp sedan.

SÅÅÅÅÅ HEMSKT <3
Så nu har jag varit tvungen att sitta och gosa med min kisse ett tag... Älskade katt <3

Kommentarer
Postat av: Caroline

det kan faktiskt vara bra att berätta om sina drömmar, för det är kan förebygga att mardrömmar av samma slag dyker upp. Vet inte varför men så var det för mig.. =)

2008-11-17 @ 08:45:58
URL: http://winneroth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0