Dålig sömn och Tidig morgon

Inatt kunde jag verkligen inte sova...
jag hade grymt ont i magen vid lägdags men jag försökte tänka bort det... låg sedan och vände och vred mig hur länge som helst men kunde bara inte somna. Kissekatten kom också och höll mig sällskap, jag var helt enkelt inte sömnig. Lite trött, javist, men inte sovtrött, även om jag mer och mer blev det desto senare på natten det blev.

Vid halv ett gick jag upp och åt lite och drack te, kände mig lite småhungrig vilket inte var konsigt eftersom jag åt middag vid 18-tiden och sedan bara hade ätit choklad. För även om det var mycket choklad och att jag var mätt när jag gick och la mig, så är det ju inte så konsigt att man efter så många timmars liggandes vaken blir lite småhungrig.

Efter jag hade ätit gick jag och la mig igen och ca 1-2 timmar senare somnade jag äntligen.

Lite innan 5 på morgonen väker caramell mig, han vill ha uppmärksamhet, han vill kela och han vill at jag ska gå upp. Ofta är det mamma han går på vid denna tidne och då myser dom två lite sedan är han nöjd. Men jag fortsatte att ignorera honom helatiden för jag orkade inte och ca 1 timme senare hade han gått upp och väckt mamma som myste lite med honom...

6.50 ringer väckaklockan och då är det bara att gå upp... Trött som bara den och inte alls sugen på att åka till stan. Sminkning, påklädnad och frukost tar en evighet och sedan får jag såklart skynda mig till bussen där jag träffar på Maria och Lotta. Det blir en trevlig busstur och lite snö kommer även utanför fönstret.

8.30 är det körlektion, möter Matilda där som också har körlektion då och vi snackar lite snabbt innan jag och A ger oss ut för landsvägskörning... Superbra gick det och nästa gång är det stadstrafik som gäller! NICE <3 Efter körningen blir det lite teoritester och sedan går jag skitglad till skolan, glad efter en lyckad körlektion.

Vi ska jobba med projektet men vi kan inte göra något i vår grupp förren vi får svar från en massa människor på mail, så halv 11 åker jag hem. Framme i Stp möter jag Lina som också var på bussen så vi får en trevlig promenad hem tillsammans, alltid kul med sällskap.

Nu har jag nyss käkat lite och tänkte ta och läsa lite bloggar... Känner att jag är lite småtrött, men men.. Det är kanske inte så konsigt ^^

Kommentarer
Postat av: anna

Hopplöst att orka igenom en dag när man sovit dåligt under natten. Jag brukar alltid ta en powernap- som slutar med att jag sover två timmar vilket gör det omöjligt att somna på kvällen. Hoppas du får en fortsatt trevlig dag! :) Kram!

2008-11-21 @ 12:37:21
URL: http://annamarian.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0