13 November

God eftermiddag!

Då är denna skolvecka också slut, även om jag ska stå på Öppet hus på lördag. Men i morgon är jag ledig så ingen mer skola nu!

Började 8.15 idag så det var bara att gå upptidigt. Klockan 6.55 ringde veckarklockan och lite förbannad gick jag upp. Jag hade närmligen världens roligaste och underbaraste dröm, men mitt i allt så var jag tvungen till att vakna. detta gjorde iallafall att jag var på superbra humör på morgonen, åt frukost med mamma och sedan begav mig till bussen. Sen buss som SÅKLART var försenad!

Att bussen var försenad gjorde såklart att jag kom försent till första lektionen som var organisation och ledarskap. När jag kommer in i klassrummet så sitter alla i helkonstiga grupper och arbetar med något. Först så är läraren "otrevlig" mot mig, men sedan ändras det (i slutet fick jag reda på att i övningen dom gjorde gick ut på att VD:n i varje grupp bara pratar med undercheferna och sedan pratar under chefterna med medarbetarna. Läraren var då ÖVERchef (alltså över VD:n) och i den rollen så skulle hon vara potrevlig mot alla andra, så det var därför hon hade varit otrevlig mot bl.a. mig). Iallafall så behövde man vara 7 i varje grupp, och alla grupper var redan fulla så jag ick vara åskådare undertiden de andra jobbade. Läraren och jag satt och observerade de andra, så det var en lugn lektion för min del.

Sedan var det psykologi.... vi fick tillbaka psykologiprovet som jag var helt säker att jag hade fått IG på, men nopp.. ett VG blev det. Dock blev jag först glad, sedan vände det och nu är jag bara besviken över att jag inte kunde presterat bättre. Samma sak var det på naturkunskapen. Där fick vi också tillbaka proven och ett VG fick man där med, besviken/missnöjd än en gång!

På psykologilektionen var även SYO:n inne och pratade om hörskola och unsiversitet. Det känns så sjukt att det är vi som ska välja till det här näst!

Efter skolan begav jag mig till gina för att köpa en "leopardklänning". Ingen jag kommer att använda i framtiden, men jag ska ju på afrikafest i morgon, så då passar den bra. Nu är det avklarat iallafall!

Har varit hemma ett tag nu och sitter här och lyssnar på musik. Ska ev. bege mig till maria senare och hämta cyklen och ikväll blir det myskväll (kanske med bastu?) eftersom jag inte ska upp i morgon!

Vad har ni gjort hela förmiddagen?

Kommentarer
Postat av: caroline

leopard klänning, kan du inte sätta upp en bild sedan så man får se.

Känner igen det du beskriver som besvikelse men VG är ett riktigt bra betyg och om du trodde att du skulle få IG så är det ju riktigt bra. =)

2008-11-13 @ 14:41:00
URL: http://winneroth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0