1 november - Lördag

Goood morgon!

Lördag idag....
1 november och nu är det bara en månad till Julkalendern börjar... Haha, inte för att jag tycker julkalendern har varit så bra de senaste 100 åren, men det bär ändå jul med sig vilket är härligt. Man ska liksom titta på den (okej, bara för at jag skrev såhär kommer jag säkert inte själv att se den). Men nu går det i en rasande fart, förhoppningsvis och det är så underbart när julen närmar sig. Alla dofter och alla känslor!

Vi har nyss ävnjutit en frukost här hela familjen, jättemysigt. Kissekatten fick en ny leksak som pappa rastar honom med, så han kommer ligga här död av utmattning sen ^^ haha.... När jag slog på datorn här hade jag fått ännu ett mail av sarah... Nivet hon som är i Los Angeles... Varje dag (morgon för att vara mer exakt) får jag updates på vad som har hänt under dagen, det är det perfekta sättet att starta en morgon på.... Det gör att man omedelbart blir på bra humör, man kan ju inte bli något annat!

Städning, övningskörning och pluggning står på schemat idag.
Ikväll kommer lotta hit och vi ska ha myskväll eftersom mina föräldrar ändå inte är hemma utan hos min farmor och farfar på någon kalkonmiddag...


Vad ska ni hitta på idag?

Förövrigt så vill jag bara påpeka som en del skrev att julmust och påskmust är samma sak, jag vet det men det är just därför jag tycker det är knäppt att jag inte gillar påskmust ^^ haha.... jag tror att jag gillar julmust pågrund av julkänslan det bär med sig, man ska liksom gilla julmust. Det är inte samma känsla med påskmust ju!Kommentarer
Postat av: Sofie

Julkalendern måste man helt klart titta på. Hur dålig den är. Tradition ju :-p

2008-11-01 @ 11:10:13
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: Blackberry

Har inte hört vad det är för julkalender iår...Har du någon anning?

2008-11-01 @ 11:31:56
URL: http://blackberry.bloggspace.se
Postat av: Blackberry

Hehe..okeej..Kollade faktiskt på julkalendern förra året (första året på jag vet inte hur många år) och jag tycker faktiskt den var helt okej. Så iår hoppas jag att den är minst lika bra så att jag har lust att kolla på den..För visst är det rätt så mysigt att sitta och kolla på julkalendern och få den där julkänslan..

2008-11-01 @ 12:13:54
URL: http://blackberry.bloggspace.se
Postat av: SANNA

Jag tyckte bättre om de julkalendrarna som var för längesen, t ex Pelle Svanslös, Sunes Jul osv. Nu är det ju ingen kvalitet på programmen!

2008-11-01 @ 13:17:41
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Cornelia

Jag gilla förra årets julkalender. Supermysig ju! <3

2008-11-01 @ 15:12:15
URL: http://annacornelia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0