Trött i huvudet

Usch vad jag är trött i huvudet nu. har suttit och pluggat matte ett bra tag nu, men ärligt talat krävs det inte mycket matte-plugg innan jag blir trött i huvudet ^^ haha, men men.

Under eftermiddagen har jag hunnit med att övningsköra. Det gick helt ok faktiskt och nu har jag bestämt mig för att skriva in mig på en körskola. Frågan är bara VILKEN?? jag hade lovat mig själv att bestämma mig till idag, så innan jag kryper till sängs ska körskolan vara bestämd och i morgon ska vi ringa och skriva in mig. Jag måste komma igång nu! jag vill komma igång nu för jag vill ha körkortet ju! (Dock har jag svårt att se mig med bil men men ^^ haha, det kommer väl det också!)

Sen kakade jag och mammi mackor, brosan och flickvännen kom sen också och jag märker hur stressad jag är över matten, mitt humör är i botten när folk skojar med mig, och jag märker hur surt allt jag säger kommr ut. Men men, det blir förhoppningsvis bättre efter torsdagens prov. Dock hörde jag, när jag hade gått för att plugga en sak min bror sa som gör ganska ont att höra, vet inte riktigt hur jag ska bemöta honom med detta, men jag tror att det blir så att jag tar stan själv på onsdag och han får fixa sitt bäst han vill.

Sen har jag pluggat lite mer, men nu vid 20-tiden blev det totalstopp i huvudet så jag satte mig vid datorn och nu snackar jag med sjuklingen sofie på msn. Ska bara käka lite sen och kolla Gilmore girls och efter det blir dte nog sängen och en bra bok!

Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Jag har för mig att jag testat om jag har magkatarr (för det kan man väl testa?). Men ja kanske.. fast vad får man då ont av? Mjölprodukter och sånt?Visst kan vi det! Just nu har jag rätt mkt att göra.. men vi kan höras och se när det funkar för båda! :D Sitta på nåt mysigt café i vårsolen och prata, myys!

Kram sötnos!

2008-05-05 @ 21:09:01
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag du också ha nationella i matte på torsdag?

2008-05-05 @ 21:47:26
URL: http://fotbollen90.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0