Torsdag

Gooood Morgon!
(eller för er kanske det blir god eftermiddag, antar att många av er var ut igår^^)

Hur är läger med er denna dagen efter?
Här är det bra. Det blev inget speciellt firande för mig igår eftersom mina planer blev lite fuckade, men sådant är livet. Helt enkelt inget man kan göra något åt och det är inte lönt att sura över det.

Min gårkväll bestod av drinka av olika slag + dooly´s, god mat och en massa snack. Våra grannar var här och det var supertrevligt kan jag ju medge och vi pratade mycket både om skidsemester tillsammans (vi har länge velat åka med någon, men vi har ingen som har barn i våran ålder som åker. fast det gjorde i.o.f.s inte dessa heller, men de var villiga att åka med ändå, ungarna kunde ju lära sig sa dom ;) hehe. Det hade varit superkul). Sen pratade vi om sommarsemester och att dom skulle åka med oss till USA ^^ hehe. Såklart hade det också varit kul. Tatueringar kom också upp, sen vet jag ju inte hur alla ställer sig till det på den nyktra sidan, men igår ville alla (haha^^ jag och T iallafall) göra det. På mamma krävs det övertalning, men jag vet att hon vill, hon vågar bara inte vilket är synd tycker jag, för hon har så länge velat. Ibland vill man bara kunna ha en trollstav som gör att dom vågar!! Iallfall var detta err ämne som kom upp flera ggr. Jag vill bl.a. ha en tatuering på foten där det står "belive in yourself", "never give up" eller något annat i stil med det. Den skulle liksom representera att man klarar allt om man vill, bara man ger gärnet. Det blir liksom lite förbindelse med denna tiden jag har nu, med allt kämp om att bli frisk. Vill ha någor som representerar att man KAN bli frisk osv. Jaja, får se vad mammi och pappi tycker i nyktra lägen ^^;) men jag skulle inte banga^^.

Hela kvällen var supertrevlig i alla fall och jag hoppas innerligt att alla andra tyckte det med! Nu är nackdelen att resterande av familjen sover och här ligger jag vaken ^^ hehe. Men jag tror jag gör lite frukost och så nu snart!

Vad hittade ni på igår?

image432

Kommentarer
Postat av: Rebecca

God morgon på dig med. Det verkar visst vara två Rebeccor vakna =P.

Ha en trevlig torsdag.

2008-05-01 @ 08:07:16
URL: http://bleckisen.blogg.se
Postat av: Elli

God morgon på dig med :)
Min kväll blev hemma med mamsen så det var lugnt som tusan. Hur var din? :)

2008-05-01 @ 08:14:28
URL: http://evc.blogg.se
Postat av: Jenny

Du blev kommentar 450 på min blogg, vilket betyder att du har vunnit min kommentars tävling :) Priset är en hårmask. Maila din adress så skickar jag priset till dig.

2008-05-01 @ 08:18:42
URL: http://nyfiknafisen.blogg.se
Postat av: Christel

Godmorgon Rebecca, såg att du tittat in till mig o det tackar jag verkligen för.Har läst lite inne hos dig o tycker att du e en riktig kämpe så fortsätt med det. Läste oxå om tatueringar, tänk bara på att den inte går o ta bort igen när den väl sitter. Jag fick själv gjort en tatuering uppe på min vänstra arm för 2 år sedan, en lite jävel som håller i ett ölglas o en piska han e jättesöt faktiskt o jag kallar honom för Jacob. Tänkte han skulle stötta mig i vått o torrt haha. Hoppas att du får en fin dag Rebecca o att solen skiner på dig. Ska fortsätta läsa lite hos dig o tack för att du tittat in hos mig. Va rädd om dig. Kram från Christel

2008-05-01 @ 08:19:35
URL: http://kristallens.blogg.se
Postat av: Magda

god morgon :9 vad trevligt du haft det, jag ska också göra en tatuering som symboliserar något med sjukdomen. ha en bra 1 maj!

2008-05-01 @ 09:15:38
URL: http://killmissamerica.blogg.se
Postat av: Miste

Min mamma har äntligen bestämt sig för att tatuera sig, efter massa års velande fram å tillbaka..:P Nu ahr hon hittat en bild hon vill ha, en flygande undulat (hon älskar undulater), å ja, snart blir det av=) Funderar på att hänga med å pierca ögonbrynet samtidigt=)

Härligt att du hade en bra kväll=) Själv tja, firade jag väl inte direkt nån valborg, men ajg avr vid majbrasan, haha innan den tändes, och snurrade tre ggr på chokladhjulet, men vann inge:P
Det ösregna, så jag avr där i typ 5 minuter:P

Hoppas du får en bra dag=)

2008-05-01 @ 10:56:53
URL: http://mistelaj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0