Snabb dag

Hejsan hoppsan!

Nu är jag hemma igen och dagen har verkligen rullat på fort. Precis när jag skulle cykla till bussen i morse kommer min bron nerspringandes på mitt rum med tamborsten i munnen och skriker att caramell har rymmt. Pappa hade tydligen öppnat uterumsdörren lite snabbt och han hade då lyckats hinna sticka. Jag springer ut och fångar honom i trädgården och sen var jag såklart ganska sen så snabbt som attan springar jag inte och fixar det sista innan jag sticker ivärg.

Geografilektionen gick snabbt, sen höll jag föredrag i engelska och efter det var det lunch. På ekonomin kollade vi på bilder från Budapest och sen fick vi tillbaka nationella matteproven.

Utanför huset möter jag min bror och eftersom han är på så bra humör idag så gick jag med på att göra milkshake till honom när han frågade! det är så kul när han är på bra humör!

Annars idag blir det väl inte mycket gjort. Ska handla med mammi, kontakta min dietist ang. Nd och ta ut caramell en tur. Sen ska jag hoppas på en mysig kväll och bara njuta!

vad ska ni hitta på ikväll?

Puss pussedit: mamma som svar på din kommentar, det gjorde jag vist! så deså!

Kommentarer
Postat av: Magda

vad bra att ni fick tag på katten :) var det typ avslutningsresa till budapest eller åkte ni utan anlening?

2008-05-23 @ 15:15:43
URL: http://killmissamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0