Skooolan

Hallå!

En snabbis update blir det här i skolan. Sitter på Internationell ekonomilektionen och fixar med det sista till guidrundan i Budapest. Om en stund ska vi redivsa snabbt vad vi hade tänkt se och sen ska vi åka på Geoghrafi-exkursion. Hoppas det blir ganska kul ^^ haha.

Idag är det verkligen en busy dag.
Har en massa som ska göras och en massa saker som måste bli klara. Så är hela veckan typ eftersoim jag stricker på Söndag och innan dess har jag ett prov i Fe B, NP-engelska och packning som ska göra. Men jag har även en massa bilder att fota både analog och digitalt och jag har ett Internationellt ekonomi-arbete som ska skrivas. Det blev strul när jag skickade frågorna som ska skickas vidare till ett företag så jag måste sicka om det och jag ska rinna A för att hitta en ny till till kliniken. jag har liksom ingen tid nu och honhar ingen tid som passar in på de tider jag kan.

jaja, vi hörs ikväll men innan dess så ska jag vara klart i skola, ska på exkursion, växla pengar till resan, handla, laga mat och lite sådant. Men det kommer fixa sig så jag är inte alls oprolig för att inte hinna, det är sååå skööönt!

Hoppas eran dag blir bra.
Puss på er!
Njut av solskenet idag!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Inget solsken i Stockholm inte, regn idag :(

2008-05-14 @ 16:40:10
URL: http://tungviktaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0