Onsdag

God morgon!

Allt bra med er denna soliga onsdagmorgon i snart mitten av maj?
Mitten av maj, inser ni hur lite tid det är kvar?

Om en vecka är min Budapest resa över och vi kommer hem till Sverige igen efter förhoppningsvis en bra vecka  Ungern. Nu sitter jag är i uterummet som vanligt och käkar, pappi kom precis och håller mig sällskap och snart kommer nog mammi också. ysigt att ha den stunden tillsammans på morgonen.

Idag har jag två lektioner i skolan och en exkursion med geografin är vi är tillbaka vid skolan vid 16 tiden altså borde jag vara hemma vid 17-någon gång. Första lektinen är italienska och sen på internationell ekonomi ska vi nog jobba/redivisa våra Budapestarbeten.

Efter skolan ska jag vänta på mammi i stan och sen ska vi växa maney till resan, det blir en snabbishandling efter det ocksåoch sen hem och laga mat så det finns en risk att det inte blir uppdatering förren i kväll vid 20-21 tiden, men så är vissa dagar

Ha en bra dag
Puss puss

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ett litet tips, om du har typ Nordea-Visa eller annat betalkort kan man oftast ta ut pengar och betala med kortet även utomlands, jag har gjort det i Ungern. Skönare än att ha med kontanter :)

2008-05-14 @ 08:23:01
URL: http://tungviktaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0