NP-engelska och Lunchdate

Hejsan

Nu är jag hemma från skolan och stan. Nationella gick inget vidare bra så jag är en aning förbannad över det, sammtidigt så vet jag att jag inte kan göra något alls åt det nu, men det stör mig ändå! Efter proven mötte jag upp Emma och vi begav oss till älskade Mondo för en lunch. Där blev det planering och prat en god stund innan hon var tvungen till att bege sig tillbaka till skolan för att göra muntliga nationella och då tog jag bussen hem.

Vi bestämde iallafall att hon ska gå terorilektionerna en gång till med mig eftersom hon bara gick en lektion sist, så vecka 23 kommer vi att sitta på bilskolan tillsammans och ta oss igenom teorin, sen i sommar ska vi plugga som FAN för att sedan göra uppskrivning innan sommaren slutar. Hon ska nämligen ta körkort i sommar, dock kan inte jag göra det eftersom jag fyller år då och dessutom spenderar rätt lång tid i USA. Men teorin ska jag också hinna med att få avklarat! 

/ rebecca

Kommentarer
Postat av: Miste

Skönt att provet är över iaf=) Jag lyckades missa det, vaknade jättesjuk imorse å kunde inte gå upp ur sängen knappt=/ Undrar hur det blir med mitt betyg nu..:S

2008-05-15 @ 16:29:19
URL: http://mistelaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0