Måndagen då!

Hejsan Hoppsan!

Nu är jag hemma från skolan igen, det har inte varit en så jobbig dag måste jag säga.

Gick som vanligt lite sent till bussen, och när jag passerar en mellanstadieskola i byn ser jag vad som ser ut att vara min gamla idrottslärare från högstadiet, hade inte tid att gå fram och hälsa för jag var ju stressad som bara den eftersom jag inte kom iväg hemmifrån, men jag är NÄSTAN säker på att det var hon. På bussen möter jag Maria och när vi åker genom centrom ser jag min mellanstadielärare! (kan ju medge att vi har haft bra kontakt med båda lärarna^^) jag och maria var riktigt sugna på att hoppa av, men hon hade seminarium första lektionen och jag Nk-prov så dte blev inte av ^^.

Nk-provet gick okej, men dte var svårt som bara den, men vi får hålla tummarna för ett högt betyg! Sen var det håla så jag och Malin (som slutade då) gick i stan och sen år vi ute. Mysigt som bara den men GUD VAD MÄTT jag blev! Herrejävlar asså^^, sen gick vi lite mer i stan och tog en tur till Espresso House för att fördriva tiden. Följde sedan malin till bussen och själv gick jag på Italienska lektion. Den gick för en gångs skull snabbt!

På bussen hem mötte jag L och vi pratade om skidsemester vi vill göra i vinter men även om vad vi vill söka in på för utbildningar efter gymnasiet. Båda var intresserade av samma ^^ hehe. Gud vad kul!

Nu är jag hemma och ska snart sätta mig med matten. Men först blir det bloggläsning ^^

Hur har eran dag varit?


Kommentarer
Postat av: Magda

det gick säkert bra med provet du har ju plugagt en massa verkar det som,lycka till med matten. själv plugagr jag idrott och hälsa, urtråkigt fast ändå inte :P

2008-05-05 @ 16:12:55
URL: http://killmissamerica.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jo då, den har avrit bra :) Vad vill du plugga sen då?

2008-05-05 @ 16:27:03
URL: http://tungviktaren.blogg.se/
Postat av: anna

snygg design :)

2008-05-05 @ 16:38:43
URL: http://skitsnackmeanna.blogg.se/
Postat av: Nikki

haha tar lika mkt tid å kolla andras bloggar som att uppdatera sin egen.. =P

2008-05-05 @ 23:16:33
URL: http://bonies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0