Måndag - 5 Maj '08

Gooood Morgon!

Allt bra med er denna soliga och varma måndagsmorgon? Idag är det ännu en ny vecka och det är inte så långt kvar till sommarlovet, det började jag inse igår! Snart dags att börja räkna ner ju ^^, fast min första nerräkning gäller ju Budapest med klassen den 18 maj och när vi kommer hem, då är dte inte många veckor kvar! Jippy!

Sitter här och äter frukost nu. Soyamjölk med all bran plus och kiwi och macka. Té har jag också såklart! Gud vad jag älskar det <3 Något jag testade igår som var underbart gott var att ha soyamjölk i vanljteet! Mums säger jag bara.


Ja, idag då... Börjar kl: 10.00 och har du Nk prov, sen har jag lång håla och då ska vi ut i stan och köka och sen har jag Italienska sista lektionen. Jag borde vara hemma vid kvart över 3 halv 4 idag, men man vet aldrig^^. Sen står Matteplugg på schemat, inte dte roligaste, men OJ vad nödvändigt.

Har ni något planerat idag?


Kommentarer
Postat av: Miste

Akta dej för att ha sojamjölk i typ citronte, dte brukar skära sig och bli typ klumpar:P

2008-05-05 @ 08:57:37
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: Camilla

Nej me te ska man ju dricka utan mjölk. Idag har jag en föreläsning sen blockflöjt men inget annat :)

2008-05-05 @ 09:38:40
URL: http://tungviktaren.blogg.se/
Postat av: Carro

Hej sötnos! Jag ska byta för att jag upplever min nuvarande skola som för stökig för mig, jag känner att min kapacitet bromsas upp istället för att drivas framåt! Det enda jobbiga är att jag kommer sakna alla underbara människor. Men å andra sidan har jag inte kommit in någonstans än.

2008-05-05 @ 11:33:02
URL: http://carouline.blogg.se/
Postat av: Magda

vilken snygg design du fixat:)

2008-05-05 @ 13:38:51
URL: http://killmissamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0