Lördagen den 10 Maj

God morgen mina sköna hönor!

Sovit gott hoppas jag!
Oj, idag blir det ännu en solig och underbar dag vilket är grymt härlig! Kollade nys så termometern och det var 15,7 grader i skuggan kl 8.15 på morgonen! UNDERBAR ÄR DET! ohh jag kan inte säga det för många ggr men jag älskar sooool!

Jag ska börja städa mitt rum nu, för dte ser ut som ett bombnedslag och jag tänker INTE sitta hela dagen i sängen och lys´sna på musik som jag brukar ^^ haha, NEJ idag blir det snabb men effektiv städning, ner till B-marknaden ett tag bara för att det är i centrum och det beryder skön promenad dit och mysig promenad där strosandes mellan stånden, sen är det såklart alltid lite drygare att gå hem men men, det får man ta.

Ska försöka sola idag också och förhoppningsvis får jag lite färg! Så eftersom jag bara ska vara i byn under dagebn blir det ingen sminkning. jag kan ju inte gå med fundation i hela huvudet om jag vill få lite färg ^^ haha

(haha, det verkar inte som om dte blir något plugg kan jag ju säga ^^)

Sen ikväll blir det middag hos min älskade Elinor som har fyllt 18!
Det ska ocksp bli superkul!

Vad står på erat schemat idag?

Puss på er och njut av ännu en dag i solen.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag ska också njuta av solen, åt faktiskt frukost ut :) men tänker ha hög solskyddsfaktor, 20 & 30. Det blir en sväng till IKEA och planterande av blommor, en lugn dag. Ha det kul!

2008-05-10 @ 09:55:56
URL: http://tungviktaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0