Läkarbesöket/skola/telefonköp

Nu är jag hemma igen.
Stack in till skolan vid 12 tiden i morse och fick då reda på att jag inte alls hade skolkat första lektionen utan att den var inställd! PERFEKT! Sen hade vi geografi men vår lärare hade åkt tåg hela natten och var spertrött så vi fick sluta 30 minuter tidigare eller så. Superskönt måste jag säga. Då tog jag tåget till Malmö och tog en tur till The phone house. träffade en supertrevligt föräljare där som var riktigt charmig måste jag säga^^ haha... Sen gick jag till kliniken och dte gick väl okej. A var inte superglad för att jag hade skippat ND och vi pratade mycket om hur jag skulle göra för att klara äta normalt till lunchen även i skolan. Som vanligt gick jag ifrån där nedstämd =( aldrig kul måste jag säga. Är jag på bra humör när jag går dig är jag på dåligt när jag går hem och så tvärt om. It sucks!

Mötte iallafall upp mammi på the phone house och vi köpte min telefon. Den röda färgen blev det eftersom den hade 2 GB minne i redan. super ju! Vi og även lite turer i affärer och mammi shopade lite och sen begav vi oss hem. Nu fixar mamma mat... ÅNGESTMAT... ohh jag hatar när det är såhär, och ingen fattar heller. Ångestmat igår och samma idag. FY FAN vad jag hatar detta!!!! Jag vill bara att allt ska vara över och att jag ska slippa allt. Jag pallar allvarligt inte!


Hur har eran dag varit?
har ni gjort något kul?

Puss puss på er!


Kommentarer
Postat av: Carro

Du klarar det stumpan , du är sååååå stark ! Fight fight ! =) Telefonen är nice btw , KRAM

2008-05-22 @ 18:40:45
Postat av: Angelica

Min dag har varit så slapp!

2008-05-22 @ 18:44:18
URL: http://angelicahl.blogg.se/
Postat av: Sofie

Hoppas att maten går okej ändå!

....jag har suttit framför en datorskärm o tentapluggat sedan halv 9... har fortfarande inte åkt från skolan... jippie!

Kramkram

2008-05-22 @ 18:47:05
URL: http://sofiejagar.blogg.se/
Postat av: Blackberry

Känner igen mig i det du skriver att om man kommer ifrån kliniken så är man på depphumör, även fast man var på bra humör när man åkte dit...

2008-05-23 @ 08:59:31
URL: http://blackberry.bloggspace.se
Postat av: mamma

ja rebecca du skriver och säger att du vill bli frisk men då måste man också äta "ångestmat" utan att tänka för det gör vi andra. Du kan aldrig bli frisk ifall du måste oroa dig för din mat vilket du ju vet. Men familjen måste kunna äta vad som helst och det kommer vi att kunna när du inte får ångest.

Du fixar detta för det gick ju bra eller hur även ifall du inte åt tillräckligt eller det gjorde du? :)

2008-05-23 @ 13:49:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0