kort skoldag och glass med varma hallon

Nu är jag hemma igen från skolan.
Jag behövde inte cykla till skolan, för när jag precis ska ta min cykel kommer min granne ut och ska bli körd till bussen, så jag får åka med ^^ hehe.... härligt!
Det var en kort dag också och det blev riktigt varmt väder, jag var med andra ord alldeles för varmt klädd ^^ haha. jag hade ju jeans på mig och det skulle jag inte haft... men men, nu har jag bytat om till hot.pants och bikini och sitter här i solen med en tallrik glass och varma hallon! mums♥

Engelska var första lektionen och det var såååå kul att lyssna på redovisningarna. Ena gruppen hade gjort en pjäs och den var riktigt kul. Den andra gruppen hade gjort en film och ja, vad kan man säga... man skrattade en hel del! Sen var det lunch och det var vattenkrig idag också, vi han dock precis bort så vi inte blev blöta ^^ haha.. men vi såg det! Sista lektionen var Företagsekonomi och där hade vi ju prov. Vår lärare är jätteirriterad när hon kommer och alla blir lite sura på henne, sen berättar hon att dom har haft inbrott i deras rum och att hennes saker var stulna. De hade tydligen letat efter 20.000 kr som var våra Budapest-pengar, men som tur var hade hon dom med sig. Så inget av det blev sulna. Dock blev 2 av de 4 filmkamerorna som vi skulle ha med oss bortrövade, fan vad surt! Hur fan kan man göra något sådant? Provet gick iallafall bra, det var enlogt min mening bara en fråga som jag inte borde få full pott på. Och det var ingen stor, så jag tycker att provet gick riktigt bra!

På hemvägen så mötte jag min gamla idrottslärare som jag hade i högstadiet. det var faktiskt riktigt kul att snacka med henne och efter sommaren ska hon bo 2 år i Italien med sin familj. SNACKA OM ATT JAG ÄR AVUNDSJUK! Men det är ju kul för henne! =)

Nä nu ska jag äta lite bloggar och ev. ta lite mer glass, den tog ju slut så snabbt =(
Ikväll kommer älsklingen Lotta hit och ska agera modell till mig, sen beställer vi nog hem mat och har en riktig tjejkväll med popcorn och choklad♥

Nu tycker jag att ni ska berätta om hur eran dag har varit?
vad har ni hittat på och vad händer ikväll för er del?

Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0