Kliniken

Nu har jag precis kommit hem och sitter här med dagen middag. SUSHI♥ Gud vad längesedan och oj vad jag älskar det! Skulle lätt kunna leva på det ^^ hehe. Nja, okej... tacos, kycklingfile och fläskfile kunde också funnits med men annars kunde jag lätt levt på detta! mums!
Gillar DU sushi?


Klinikenbesöket idag gick bra. Vi har bestämt att vi inte ska tänka så långt som till BMI 20 utan stanna vid normalvikt på 18.5. det är ca 4 kg kvar och dte är en vikt jag kan acceptera. Jag är inte glad för den, men jag kan tänka mig att ha det så. Så det är vårt mål nu och sen ska vi diskutera hur vi ska göra för att sluta med ND osv. Det känns bra och nu är jag lite lugnare!

Efteråt mötte jag upp mammi och vi tog en cappuccino på barista och sen köpte vi sushi till mig. Efter det åkte vi och handlade och nu sitter jag här. det har varit en ganska bra dag och vädret är somsagt underbart! det är grymt varmt ute fortfarande! Ohhh jag älskar värme och solsken!

vad händer ikväll?

Puss Puss


Kommentarer
Postat av: Roxanna

Hejsan :) tänkte bara fråga: hur lång är du? :) Hoppas du får en trevlig fredagkväll!

2008-05-09 @ 18:59:05
URL: http://roxiee.blogg.se/
Postat av: Roxanna

Hejsan :) tänkte bara fråga: hur lång är du? Hoppas du får en trevlig fredagkväll!

2008-05-09 @ 19:00:28
URL: http://roxiee.blogg.se/
Postat av: sarah

Gumman du är så jävla bäst! Det är bra att sätta upp realistiska mål.Och JAAA jag ÄLSKAR sushi! (haha det visste du inte om mig va?:P) Äter det minst en gång i veckan:P Fast ska nog dra ner på det lite så man hinner äta lite annan lagad mat de få gånger i veckan jag gör det.

2008-05-09 @ 20:36:18
URL: http://sarahlillemor.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag förstår din viktfobi. jag har själv varit där. jag kan bara rekommendera dig att ändå försöka komma upp till bmi 20. Just för att det då är svårare att få återfal, plus att hjärnan fungerar bättre. men du är bra som kämpar på så tappert. var stolt över dig själv och lycka till. många varma kramar, en som varit i din situation men nu är fri

2008-05-10 @ 15:20:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0