Köttbullekänslor, stan, kycklingrulle och läsk

Hejsan Hoppsan!

Nu har jag och brosan varit nere i centrum och handlat käk. Kycklingrulle och läsk blev det! De är så söta de som jobbar på den Pizzerian, idag fick jag gratis cola av dom. Iofs dricker jag inte vanlig cola, men det gör ju brosan så han får den, men det var gulligt gjort av dom. De är alltid så trevliga när man kommer in! Kycklingrullen sitter riktigt bra just nu för jag är så hungrig!

Hur har min dag annars varit?
nja, inte på topp precis, jag har haft sådna köttbullekänslor hela dagen och valde helt fel kläder för en sådan dag, så jag har flera ggr varit påväg att gå till någon affär och köpa nya kläder. Jag har riktigt hatat min kropp idag! Det var längesedan jag varit så nära till gråt och istället för att gråta har jag varit sur och grinig, men så är det ibland. Märket hur sur jag var mot min bror också så jag gick in och bad om förlåtelse när jag kom hem och hade lugnat ner mig. Det känns bra för jag menar ju inget illa egentligen.

Iallafall så satt jag och Malin ute i solen på engelskan och skrev vårt arbete! skönt att ha det klart nu! Sen mötte jag upp
Lina och hennes vän och vi letade present till min pappa som blir 40 i morgon. Och efter det hade Lina körlektion så då skildes vi och jag gick till espresso house och tog en cappuccino. Mötte två klasskamrater där som jag i vanliga fall inte umgås så mycket med men jag satte mig och pratade med dom och det var riktigt trevligt! Satt ute i solen och solade! UNDERBART!

Tog sedan bussen hem och sprang ner i duschen för allt kändes bara fel, och efter det åkte vi och handlade käk. jag mår ju inte bra än, absolut inte, men jag försöker att bearbeta det. Dock är det lättare sagt än gjort. jag borjar nämligen inse nu hur mycket min kropp har ändrats och det är så jobbigt. Har ju alltid vetat att det kom till att hända, men det är svårt att acceptera det!

nu ska jag äta upp och läsa lite bloggar!
hoppas eran dag har varit bra!
berätta gärna om den!


Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0