Känna sig usel

Jag vet inte vad det är, men efter varje besök på kliniken känns allt fel, det kvittar vad resultatet har varit, jag är aldrig nöjd. Jag känner alltid mig så dålig när jag har varit där. Som om jag gjort en massa saker fel, det är ingen kul känsla, jag hatar den verkligen, men jag vet inte hur jag ska bli av med den. Även om jag får beröm från familjen, finns det mycket tankar om att jag inte har fixat det tillräckligt.

Allt känns så fel.
jag känner att jag nog inte riktigt har full tillit på min behandlare, jag litar inte fult ut på henne, ehh.. jag kan inte förklara, men saken med detta inlägget är att jag måste skriva av mig, så om bara jag förstår är det okej, det gör inget om ingen fattar.

Jag vet inte vad jag ska göra för att klara allt, för att få mina egna tankar till att sammarbeta med resterande. Den senaste veckan har gått bra, den har kännts bra, jag har mått bra. En enda gång har jag haft någon längre ångest bara. Den  varade i någon timme sen motade jag bort det och det var den ångesten jag hade igår. Annars har allt kännts bra, men nu känns allt skit. efter besöket har jag inte alls mått bra på samma sätt, jag känner mig så misslyckad och som om jag svike mina nära.

Det känns inte som om de tror på mig på samma sätt länge (så är kanske fel att skriva, men än en gång.. jag vet vad jag menar) jag vill inte svika, men jag vill inte må kasst.

ehh, kommer ingen vart med detta inlägg...
ha det bra

Kommentarer
Postat av: Magda

tror att många känner så. hur ofta är du på kliniken?

2008-05-30 @ 15:32:55
URL: http://killmissamerica.blogg.se/
Postat av: Carro

Du är grym Rebecca och så jävla stark som kämpar på såååå bra ! Jag blir så stolt varje gång jag läser om dina framsteg och du får mig att se ljuset. Fortsätt bara tragla på så klarar du detta .. I belive in you , precis som alla andra ! / Liten Grankotte

2008-05-30 @ 15:56:16
Postat av: cornelia

du är jätteduktig gumman! Du kämpar på så himla bra. Det är bara naturligt att må sämre ibland. Hoppas du förstår hur stark du är iaf! kram

2008-05-30 @ 17:59:36
URL: http://annacornelia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0