Idun

Jag är verkligen glad över att jag beslutade om att inte ge min behandlare på Idun min blogg-adress. Det var ett klokt val måste jag säga!

Jag har i perioder suttit och funderat på behandlingen där och inser nu att jag inte alls gillar dem på samma sätt som jag gjorde i början. Det har skett så många saker som gör att jag nu tvivlar på deras behandling, dock vet jag att jag inte kan påverka det och att jag måste vara kvar. Det har jag accepterat, men det behöver inte betyda att jag gillar det och trivs. De kör sitt race som såklart funkar på vissa, men de kör samma system på alla och vi är olika som människor. Vist att grunden bör vara det samma, men upplägget osv. verkar de inte vara villiga alls att jobba kring den enskillda individen. Ehh, varför skriver jag detta? jag vet inte ens hur jag ska formulera mig för att det jag som tänker ska komma rätt ut och låta rätt när andra läser detta? Förmodligen kommer det inte alls vara såhär jag menar när jag läser det eftersom man då tolkar det på ett annat sätt.

Jaja, skit samma, orkar inte bry mig. 
Jag vet iallafall vad jag menar och det är det som är huvudsaken.

Kommentarer
Postat av: ess

förstår hur du känner! jag har aldrig kännt att någon av de behandlingar jag testat passat mig bra. en del har väl funkat men det nätt och jämt. andra har snarare haft motsatt effekt och bara gjort allt värre. men men. det verkar ju bra att du åtminstone trivdes till en början, men nu kanske en annan behandlingsform är ett bättre alternativ. lite omväxling ;) hoppas du kämpar på i alla fall och lycka till emd allt!! kramar

2008-05-26 @ 12:54:34
URL: http://mystifikation.blogspot.com
Postat av: jenny

Hej! Har försökt listat ut vad det är för ångest du skriver om. Jag får också ångest ibland, dom kallar det "social ångest", bara undrade om du har samma sak? Tycker det är svårt att prata med personer som inte förstår..Kämpa på och lycka till, jag ska deffinitivt fortsätta läsa din blogg.

Kram Jenny

2008-05-26 @ 23:42:53
URL: http://mrsjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0