Hot Hot Hot

Ahhhhh vad varm det är! ♥
Jag älskar det! ♥

I morse städade jag rummet snabbt som f*n och sen har jag suttit i trädgården och solat hela förmiddagen1 det är så underbart härligt att ligga och sola med en bok. Nu är jag inne på en "avkylning" och dricker ett glas läsk men snart ska jag ut i solen igen och njuta.
 
Dock tror jag att älsklingen (Caramell) lider lite i denna värmen, han är ju helsvart och det är inte dte roligaste i 30 gradig värme. (23 grader eller så i skuggan!). Tycker så synd om honom, men han får också springa in och kyla ner sig lite då och då. Ibland är jag glad att jag har mina rum i källaren, dte är svalt är när det är stekhett på övervåningen.

Nä, lite bloggläsing blir det nu och sen ut i solen igen.
Tror det blir smoothie och macka till lunch idag, man är ju inte sugen på ngt i denna värmen. Eller ju... SOLEROGLASS!!!! och det ska jag äta sen! Det kan jag lova. Pappa och jag skanske göra sorbet i glassmaskinen som legat nerpackad i evigheter.

Puss på er och om ni inte redan är ute så stick ut i solen!

Kommentarer
Postat av: Roxanna

Jag trodde faktiskt du var lång :)

2008-05-10 @ 13:09:23
URL: http://roxiee.blogg.se/
Postat av: Magda

vad är det för ras på din hund .. gissar att det är en hund alltså..:Pjag får 8 st har köpt 8 innan den här månaden också så ligger på 316 för mina nd:en nu

2008-05-10 @ 14:14:23
URL: http://killmissamerica.blogg.se/
Postat av: en mamma

Ja det har varit en härlig dag i solen. Hoppas du får en bra kväll med.

Kram

2008-05-10 @ 17:06:23
URL: http://enmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0