Hemma igen efter en hel dag

Hejsan!

Hemma igen nu och jag har faktiskt både hunnit duscha och käka. Mamma kom nämligen iväg i tid från jobb och allt med hennes vaccination gick snabbt så hon han växa pengar innan jag var tillbaka på skolan och sen stack vi och handlade. Sen var det bara hem och laga mat och käka och sen in i duschen, så det blev inte så sent som jag trodde det skulle bli.

Dagens geografi-tur var helt okej faktiskt, ibland gillar jag verkligen min klass och (ljuv?) sång fyllde bussen under delar av resan, men även småtävling som tyvärr inte fullföljdes men det var kul ändå^^ hehe. Dock tog turen lite längre tid än beräknat så på vissa ställen fick vi skita i at gå av och istället sitta och lyssna i bussen. Vår geografilärare var gullig och kade kakor med sig ^^ hehe...

Hemma från affären tog det inte lång tid innan jag och pappa blev ovänner, jag vet inte vad det är men just nu klan vi inte vara tillsammans, vi tjaffsar om allt. det är så tråkigt för det påverkar en så mycket och det känns verkligen som om jag inte kan göra något rätt för att fixa det =( det är ingen kul känsla kan jag ju säga.

Nej nu blir det lite bloggläsning och sen företagsekonomi plugg.
Se Ya All!

Nu tycker jag att NI ska berätta vad har ni hittat på idag?Kommentarer
Postat av: Miste

Skönt att dagen varit bra=) Men jobbigt att det inte är på topp mellan din pappa å dig just nu, hoppas dte löser sig snart!Jag har haft engelska-redovisning, typ det sista vi gjorde i engelskaB=) Gick helt ok! Och så ahr ja varti allmänt seg i huvet å haft ont i halsen å känt mej mysko, men dagen avr faktiskt rätt bra iaf=)

2008-05-14 @ 19:19:38
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hoppas det löser sig mellan dig och din pappa snart.Jag har jobbat, delat ut flyers för Ryan Air idag :( skittråkigt och nu på kvällen har jag haft konsertrep.

2008-05-14 @ 20:32:02
URL: http://tungviktaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0