Fredagen den 9 maj

God morgon!

Hinner med err kort inlägg nu innan jag måste gå till bussen. jag mår fortfarande inte bra, jag orkar inte med detta och jag känner att just nu ser jag inte många positiva saker i livet. Allt känns bara så fel och jag vet inte om jag klarar det till dne vikten idun har satt upp, jag är nöjd vde den första vikten. Jag orkar liksom inte med det. jag vill verkligen inte dit mer! Så just nu känns livet allmät skit!

Idag blir det skola och sen kliniken även om jag inte vill. Men jag känner inte för att prata för ingen bryr sig ändå... Ehh detta inlägget var onödigt men just nu känns inte mycket positivt så jag har bestämmt mit för att sluta skriva på detta inlägget nu. Ha det bra

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Miste

Hej! Tänkte på en grej! Skulle det inte vara bra för dej att ha någon att prata med utanför kliniken? Antingen psykoterapi eller coaching eller liknande? För att få hjälp att hantera vardagen, av någon som är inriktad på just det. Jag har fått extremt mycket hjälp av en coach jag gått hos, man jobbar mycket med att hitta verktyg för att hantera jobbiga situationer, stärka självkänsla, tycka om sig själv, ja m.m. Om du vet vem Mia Törnblom är, lite så liksom, hon är ju coach! Det ahr funkat väldigt bra för mig, att få hjälp att förändra här och nu, istället för att se tillbaka på dte förflutna. Finns ju olika saker som passar olika personer och situationer! Kram!

2008-05-09 @ 09:24:24
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Förstår att det är jobbigt att gå upp i vikt. Men jag ser dig utifrån på dina bilder och ser hur du ser ut. Och du kan gå upp många kilon och fortfarande vara smal. jag lovar. Men du har svårt att tro det.

2008-05-09 @ 10:00:57
URL: http://www.ellinorssblogg.se
Postat av: en mamma

Hoppas att du kan mota bort de jobbig tankarna du har nu och inte låta de ta över. Se det positiva, vad du har framför dig.

Kram

2008-05-09 @ 10:02:45
URL: http://enmamma.blogg.se/
Postat av: Magda

usch förstår hur det kännns dom höjde min målvikt förut också. kan du be dom att pausa viktuppgången eller något? kramar

2008-05-09 @ 11:06:06
URL: http://killmissamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0