Fredag

God morgon!

Fredag morgon och snart helg, (resa för min del) och ännu en dag då solen skiner. men dte är ju lite molnigt idag med och det gör att jag inte alls kan bestämma mig vad f*n jag ska ha på mig. Har redan bytat kläder 3 ggr men jag är osöker på detta också. Antar att det blir att ringa mammi sen och fråga om råd ^^ haha, nej jag är inte för stor för att låta mamma bestämma, det är skitbra när jag inte tycker att något passar ^^ hehe, fast det brukar resultera i att jag tar något helt annat men men...Då har jag i allafall frågat. Sminkmässigt kör jag fortfarande på "osminkad look" dvs. bara mascara. 

Nu sitter jag här i uterummet och käkar frukost, älsklingen är ute i trädgården vilket gör att jag inte får en lugn stund för mig själv eftersom han hela tiden lyckas trassla in sig i grenar och annat.

Har förövrigt sovmorgon dag, börjar kl.10 och ska cykla till bussen för en gångs skull så jag behöver egentligen inte sticka från 9.10 om jag cyklar i förhållandevis bra takt, men jag cyklar altis i typ samma tid som jag går. fast om jag går kl.9.00 så är jag stressad som in i men men...jag kan iallafall sticka lite senare. sen har jag engelska och då är dte bara redovisningar, men jag ska inte redovisa denna vecka så det blir en chill lektion. Sen är det lunch och efter det ekonomiprov. usch jag vill inte! Måste försöka tänka på att detta är sista provet i Fe b.

Sen slutar jag skolan och det blir busen hem (eller stanna och gå i affärer/ta en fika, vem vet^^)

Vad ska ni hitta på idag?
Något speciellt eller bara mysa hemma efter skolan?


Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0