Espresso House fika

God eftermiddag kära läsare!

Nu är jag nyss hemkommen från stan där jag mötte upp min älskade Emma för en fika. jag har varit sugen på Islatte sååå länge men det har alltid slutat med att jag tar något varmt att dricka, så idag bestämmde jag mig för en islatte även om vädret inte är speciellt bra. Men jag är en aning besviken, det var inte alls så gott som jag mindes och i framtiden håller jag mig nog till mina älskade cappuccinos♥

Är ni sådana som alltid tar samma när ni är och fikar eller varierar ni er?
Jag har nämligen funderat på om vi atomatiskt är sådana som tar samma varje gång vi är ute^^ hehe


Jag fick även en av Emmas klänningar som jag ska ha med till Budapest så snart ska jag nog börja packa. men innandess ska jag äta upp mina mackor och sen kontakta lotta för vi ska fota porträttbilder. jag tog några underbara bilder på Emma också. Dock är de analoga bilder så jag kan inte visa dom här men jag hoppas verkligen att de blir bra. Emma har också lovat att ställa upp som modell på modellbilder som jag har tänkt ta innom det närmsta. Hade tänkt ta lite "sommar/student-bilder" eller vad man ska säga. Ni vet med vita klänningar och blommor och så! de bilderna kommer (efter Emmas gokännande såklart) att läggas upp här med!

Puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

HEJ

skulle vara sååååååååååååååå glad om du kunde hjälpa mig med detta::vad betyder det när en kille säger-hej SNÄCKAN till en?? vad innebär snäckan??(verkar vara något som anv i skåne..har aldrig hört det för..

tacksam för svar!

2008-05-17 @ 22:10:50
Postat av: Rebecca

anonym: Snäckan är typ som gumman =)

2008-05-17 @ 22:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0