Dagens fråga - 2 maj - Lediga dagar

Det är ganska många som är lediga idag ju och nu undrar jag hur du brukar spendera dina fria dagar? Sover du länge eller är du uppe med tuppen?

Själv är jag uppe ganska tidigt, städar blir det nästan alltid någon av dagarna jag är ledig och ny sängkläder kommer på sängen. Annars så läser jag, kollar på tv, försöker plugga och går någon liten runda. eller så beher jag mig till stan för lite shopping. Kvällen spenderas ofta med mys framför daton/med en bra bok och med musik på hög volym (okej, så är det alltid ^^) men jag är ofta slö som bara den, klär inte på mig förren på eftermiddagen och orkar inte göra ngot^^ hehe.. men det är väl det lediga dagar är till för?

Nu har jag iallafall byt sängkläder, lyckats få i mig ännu en Nd och börjat städa lite, har dammsugnig och dammtorkning kvar (med andra ord det tråkigaste). men innan jag gör det blir dte nog lite plugg tror jag ^^

Kommentarer
Postat av: Anonym

hur många nd dricker du?

2008-05-02 @ 11:21:05
Postat av: Miste

Jag tycker att det är skönt att vara uppe tidigt..=) Så tillvida jag inte gått å lagt mig mitt i natten^^ Men liksom, sover jag typ 7 timmar, elelr kanske åtta om dte vill sig väl, då är jag nöjd å gårgärna upp klockan halv sju:P Fånga dagen=)

2008-05-02 @ 13:10:47
URL: http://mistelaj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0