Dagens Fråga - 1 maj

Här kommer dagens fråga:
Har vi studerande för mycket skolarbeten/hemarbeten?Vissa helger/veckor överlag är ju så sjukt fullpackade med plugg att det inte finns tid att göra något annat! Har du också det så? Eller tycker du kanske vi har för lite läxor?

Berätta om din åsikt!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Där jag gick på högstadiet tog vi eget ansvar över studierna och hade alltså bara läxor om vi inte hade gjort det vi skulle i skolan, på gymnasiet tyckte alla att deras ämne var viktigast och dessutom gick prov och läxor i vågor så allt kom på en gång, det var lugnt i vissa perioder och hektiskt i andra, fats läxor var det inte för mycket av för mig i alla fall. Nu går jag ju på högskolan och våra idiotiska lärare sätter alla tentor när andra har lov, över jul, påsk, sportlov osv. så man är ju aldrig ledig. Jag kan hantera mycket att göra så länge jag får vara ledig ibland men så är det inte nu :(

2008-05-01 @ 22:56:28
URL: http://tungviktaren.blogg.se
Postat av: pernilla

För mycket plugg. Det jobbigaste är att lärarna prioriterar helt fel, de lägger allting när det snart är slut. De upptäcker väl att de har för lite uderlag för att kunna sätta betyg och då ger de oss arbeten och läxor.

2008-05-02 @ 09:59:52
URL: http://peen.blogg.se
Postat av: pernilla

ja! mycket bättre..

2008-05-02 @ 20:01:02
URL: http://peen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0