Dagen

Tänkte berätta lite om dagen.

Det hela började med en internationell ekonomi lektion som jag inte lärde mig något alls på. Det var nämligen så att Sofie, Silvia och jag inte fick plats på samma bänk som de andra två, så vi satte oss längs bak i klassrummet och jag kan meddela att det är ett lååångt klasrum vilket betyder att det är svårt att koncentrera sig där bak eftersom man inte hör så mycket av vad som sägs och är så långt ifrån läraren. Iallafall så hade jag och Sofie betydligt roligare saker för oss och satt och planerade nagelpåbyggnad (som vi senare ringde och beställde tid till så om någon vecka får vi fina naglar!) men även grillfester och kräftskiva i augusti. Så nu vet ni det också tjejer! Kräftskiva hos mig i augusti! Så se till att vara hemma i skåne då! (host, host... vi vet nog vem jag menar ^^ ahha.. eller? ♥) grillfest blir dte i början av juli då Sofie är hemma från turkiset, Eli från Grekland och Sarah från usa, men innan jag åker till usa. Så då är det bestämmt, mellan den 3 och 10 Juli, grillning hos mig ^^ haha. Bra att jag talar om det för er nu va? Iallafall så var dessa diskussioner mycket mycket roligare om vad som egentligen försegick på lektionen.

På rasten blev det ett långt samtal med nagelpåbyggaren och vi blev inlåsta i klassrummet. HAHA, tack för den liksom ^^ sen var det Naturkunskap på schemat och vad kan jag säga? haha... klippa och klista gjorde vi ^^ haha. Vist blev det fint?!

Vår grupp var den som var minst seriös men vår var lät snyggast! Dock mobbade vi varandra grymt mycket och utåt-sätt verkade det nog lite grymt ^^ haha

Svenska var ofantligt dryg och på tisdag har jag en uppsats som ska skrivas, det är bara det att jag med de flesta andra fattar inte alls vad vi ska skriva om. HALLÅ? mer info tack!


Lunchen gick bra och sen traskade Eli, jag och Sofie i affärer. Köpte en turkos/blå klänning från gina och sen satte vi oss i solen med glass/läsk och kollade på folk. Riktigt trevligt. Sen skulle jag ha fotografisk bild, men det var inte någon obligatorisk närvaro så jag gick till espresso house och satte mig i skuggan (inga lediga platser i solen) och läste tillsammans med en stor chailatte. mums♥.

Sen begav jag mig till körskolan för att köra, men läraren var sjuk så det blev inget. JÄVLIGT sur och ledsen gick jag där ifrån, trött som jag var var det nära till tårarna och i detta läga började även ångesten dra över mig så smått. Åkte hem med bussen som inte gick ända hem men pågrund av mitt dåliga humör vägrade jag gå hem i solen utan satte mig istället och väntade på en kopplingsbuss och åkte hem med den. Väl hemma möter mammi upp mig och vi handlar lite snabbt det som vi glömde i måndags.

Sen var det bara att åka hem och jag ställde mig och lagade tacosen för att distrahera mig, jag var så kokande arg över körskoleincidenten. Och tillråga på allt har jag sovit dligt, varit nervös som fan, haft ett grymt illamående och en enorm huvudvärk. Nja, mitt mående har inte varit toppen idag.

Nu ska jag göra min Idunläxa eftersom jag har möte där i morgon. Inte sugen på att ge men vafan.

Kommentarer
Postat av: sarah

Åhhh vad mys med kräftskiva! Gud vad sugen jag blev på det nu:D Kräftor, gott bröd, västerbottenpaj, öl, snaps och goda vänner = underbart!

2008-05-29 @ 21:42:27
URL: http://sarahlillemor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0