Dagen i snabbrepris

God kväll alla!

Nu är jag hemma, nyduschat och i pyjamas efter en hektiskt dag.
Allt började med ett italienskaprov som gick åt skogen, sjukt svårt var det och jag körde det helt tyvärr. Sen var det Internationell ekonomi och på Företagsekonomilektionen stack jag till malmö. Men innan dess fick jag reda på mitt förra ekonomiprov och fick VG++ så det var ju helt ok. Fast genast börjar tankarna om att jag borde ha fått MVG och vad jag skulle ha gjort för att få det. Jag hoppas jag får se provet nästa gång, eftersom jag inte han kolla på det idag.

Iallafall tog jag tåget till malmö och käkade på bageri Caféet. Bilder på det kommer sen, det är närmligen ett underbart café. Okej, det kunde legat bättre men maten är supergod, men det kommer mer om det i ett senare inlägg. Iallafall så satt jag och läste i blåsten vilket inte var det lättaste och sedan begav jag mig till kliniken för att gå på "Ångesthanteringsmöte" och vad kan man säga om det? jo, jag kände mig HELT malplacerad. jag var yngst, den ända som inte låtit sjukdomen påverka min skola/jobb, den som hade mest erfarenhet av behandlingar och den som var längst kommen i mitt tänkande. Det kändes så weird att vara där när man hörde de andra prata om en massa konstiga saker som jag inte alls upplever =S Antar att jag får ge det något försök till men konstigt kändes det iallafall att vara där.

Sen mötte jag upp mammi för en fika på barista. Skulle testa vaniljlatte, men jag klarade bara dricka halva för den var inte alls god, så sen fick jag och mammi byta ^^ haha. Men hon sa att det var okej, så det var skönt i alla fall! Sen gick vi lite i affärer och efter det var det bara att åka hem och börja med middagen. Köttbullar, potatismos och rödvinssås på beställning av min bror (om man bortser från såsen) och vad kan jag säga? JAG HATAR ATT RULLA KÖTTBULLAR! och mammi fintade mig till att göra det ^^ hahaha. jaja, kom dock på det lite sent.

Sen tog jag en mysig dusch och nu sitter jag här.

Hur har er dag varit?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0