Burrr

Usch, vilket väder det är idag. Det är ju sinnessjukt hur mkt det kan regna ^^haha. Nu är jag iallafall hemma efter en mycket kall cykeltur hem från busstationen.

Det blev som tur va ingen exkrusion på naturkunskpen som tur var. Iställer fick halva klassen ha lektion och labba. haha vi skulle bota malariaflygor ^^ hehe, såååå kul.. Nä men dte var rätt chill. Dock har jag inte mått så bra idag så jag har inte varit så pepp.

Sen hade vi lunch och där åt jag bra *stolt* och efter det gick jag och Silvia och kopierade mina foton. Det går nog att använda dem tror jag, så det är skönt och nu har jag i stort sätt bara porträttfotona kvar att kopiera.

Sista lektionen var italienska och shiiiit vad läraren terrade oss. Bara en massa massa dialoger vi sulle göra inför hela klassen som vi inte alls kunde. Jag börjar inse tat jag är körd på provet för det var sååå mycket översättande och det klarar jag aldrig! fan osså.

Nu sitter jag och kämpar i mig mellis... usch, inget kul att inte må bra. Men det är snäll mat iallafall, vitt bröd och te.

hoppas eran dag har varit bra hittils <3
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0