Budapest del två

Då kommer måndagens berättelse om budapest

MÅNDAGEN DEN 19 MAJ

Dagen började med frukost på ett café i närheten. Ingen höjdarfrukost om man säger så men den gick ner och efter att prakiskt tagit fått kasta i sig frukosten blev vi hämtade av en buss som skulle ta oss till electrolux som låg ca 2 timmar utanför stan. Solen sken och det var supervarmt så ingen var så vidare pepp på att åka buss, men det var bara att hålla minen och sägga sig i bussen. Såklart börjar jag pilla med systemkameran som jag inte har lärt mig helt än och efter ca 1 timme ringar jag i panik till pappa och undrar varför jag inte kan fota med den. Efter ännu mera jobb och ca 30 minuet senare får jag äntligen den till att fungera igen och så var jag så uppspelt att jag skulle kunna springa ett maraton^^ haha...

Väl framme på electrolux blev det först ett möte där vi fick reda på info om företaget osv. Sen fick vi se på tillverkningen av både dammsugare och kylskåp. Men det var så mycket ljud rund omkring att ingen hörde något så det var ganska drygt. dessutom var alla skithungriga vid detta tillfället och alla bara undrade när vi skulle käka.

Sen äntligen fick vi käk och det var ungersk buffe. Hmm, vad ska man säga? det var, annerlunda. Där var bl.a. kycklingsoppa, kuckling, någa vindolmsrullar med kött och ris i, potatis (typ stekt i skivir alt. friterade) med tomataktig röra runt, någon pasta/mjölk aktig sak och en annan massa konsigt ^^ haha. Efter detta begav vi oss till affären brevid och köpte frukt till mnorgondagen frukost eftersom vi insåg att vita bullar inte ger någon mättnad ^^ haha. sen var det bara samma långa busstur hem och när vi kom till hostlet vid lite över 3 tiden på eftermiddagen fick vi bara gå upp på rummet och hämta dricka och byta om för 15 minuter senare skulle vi ses igen och då skulle jag och några andra hålla i en stadsvandring som jag och några andra skulle hålla i. Den gick helt ok men det var jobbigt att gå i värmen. Men generellt sätt var det lyckat och vi fick se mycket.Ungeför vid 18 tiden var vi tillbaka i "city" och då blev det full fart på shopping. vi sprang runt som yta höns i affärerna och vid 20 tiden trillade vi in på rummen för då var vi helt slut. En snabb (enligt min mening..ÄCKLING) dusch gjorde vi vid oss och vid 21.30 begav vi oss ut för att äta. Frös som f*n gjorde vi eftersom vi var trötta och hungriga så vi käkade snabbt som bara den (förretsen supergod mat, typ något kött och stekta/friterade potatisskrivor i tomatröra) Efter detta behav vi oss till Havana bar och tog en drink. sedan bar det av till non-stop för drickhandling och sedan staplade vi oss tillbaka till hotellet där lärarna stod utaför och höll koll så att alla kom in. Vid detta laget var det fest på ett av hotellrummen och det uppskattades inte riktigt av lärarna. Men men, vi joinade som en stund för att se vad som pågick, sedan begav vi oss upp för alla jävla trappor till vårt rum där vi pratade och hade kul. bedchek var det sen också och efter det skulle alla egentligen dra ut, men vi insåg att det inte var värt att åka dit för det så vi pratade och hade trevligt på rummet inan vi släckte vid halv 3 tidne (iofs somnade jag redan vid 2 men men ^^ hehe)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0