Sömnproblem

image382

Jag har börjat vakna jättetidigt på mornarna nu och det är Superjobbigt!
Vist att jag går och lägger mig mellan 22 och 23 på kvällen men det är inte kul att vakna vid 7!

Inatt sov gott fram til halv 7 sen vaknade jag och kunde inte somna om. Det gör mig lite orolig eftersom jag vaknar tidigare för varje morgon som går! Denna natten blev det "bara" somn mellan 23 och halv 7. Jag brukar åtminstonde kunna sova till 8-9 någon gång!  Och jag behöver mycket sömn. Jag vill inte vakna redan kl: 6 på morgonen!

Någon som vet vad det kan bero på att ja sover såhär dåligt?
Ni kanske har det likadant eller vet vad jag kan försöka göra åt det?


Jag vill inte vara uppe kl 6 hela påsklovet ju! =(HJÄLP MIG SNÄLLA!

Kommentarer
Postat av: Miste

Det är ganska naturligt att sova dåligt när kroppen inte är i balans, anatgligen kommer du sova bättre när du gått upp i vikt och kroppen hela tiden får vad den behöver. Även om du får i dig tillräckligt med kalorier nu så använder ju kroppen allt för reparera, vilket gör att den ändå inte kan funka "normalt", för att allt går åt till återställning. Troligen kommer det rätta sig med tiden och du kommer sova bättre såsmåningom! Så var dte iaf för mig=)

2008-03-13 @ 08:05:51
URL: http://mistelaj.blogg.se
Postat av: Carro

Sådär var det också för mig förut eller ja , det är det till viss del fortfarande men det är myyyycket bättre sen jag börjat gå upp i vikt och äter mer. Det beror ju på att kroppen är så pass underviktig och får för lite näring .. Den prioriterar inte sömn då ! Enda sättet är att äta mer och gå upp i vikt så stabiliserar sig sömnen så småningom den också.

2008-03-13 @ 08:38:19
URL: http://acmd.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag har också haft världens sovproblem, vaknade 6.37 i stort sätt varje dag under sommarlovet, inte kul!
För att sova skönt har jag några tips som funkar för mig iafl. Först och främst ha det inte för varmt i rummet, släpp gärna in frisk luft ifrån fönstret typ en kvart innan du ska sova. Nybäddad säng och bekväma sovkläder är också bra.
Men det som verkligen hjälpte mig var när min mamma köpa "Atarax" från apoteket. Receptbelagda tabletter som ska dämpa ångest men också får en en att kunna koppla av. Tar jag en sån på kvällen kan jag sova ut på ett helt annat sätt. Verkligen värt att pröva!!

2008-03-13 @ 14:17:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0