Skolan

Jag hatar bussar!
allvarligt!!!!
I morse tog jag malmöbussen till stationen och där skulle jag ta lundbussen. men min kära lundabuss hade åkt för tidigt vilket resuklterade i 15 minuters väntan! detta har hänt så många ggr nu att jag kommer skita i att försöka komma med prickbussen och istället ta rundbussen 10 minuter senare vilket ger mig sammanlagt 30 minuters sovmorgon!

Iallafalkl sitter jag på Internationell ekonomi nu... Vi ska skriva ett stort arbete som ska vara inne i slutet av maj som ska handla om "sveriges handel med andra länder" så nu måste jag bara komma på ett land att skriva om! TIPS NÅGON? det hade uppskattats!

Förresren så kan jag inte logga in på min inloggning på skolan heller vilket jag är förbannad för.. usch allt blir bara fel... Bussen i morse, kom liiiiiiiiite sent till lektionen eftersom bussen strulade, kan inte logga in och läkarbesöket igår..jag är så trött på allt!

Jaja.. nu ska jag fundera på ett land och försöka göra lite nytta.

ha det bra!


Kommentarer
Postat av: Sara

Du kan ta Tyskland eller USA. Det är två viktiga handelsländer för Sverige

2008-03-27 @ 09:53:33
URL: http://vemarduvemarjag.blogg.se
Postat av: Sandra

Håret blev riktigt snyggt! :)

2008-03-27 @ 10:36:11
URL: http://samdra.blogg.se
Postat av: Camilla

Tyskland är ju Sveriges största importland och även ett stort exportland, om du vill fokusera på framtida handel kan du ju ta Kina, Japan eller Indien som är på snabb frammarsch, lycka till!

2008-03-27 @ 11:37:05
URL: http://tungviktaren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0