Plugg och slappdag

Ännu en slappdag idag..
Vid 14 tiden tänkte jag börja med ekonomin men det facit jag har fått stämmer inte överrens med de uppgifter jag har så vid lite över 3 gav jag upp och skulle då bara ta en pause och drick min ND. Men jag mådde så illa sen och fick en sådan huvudvärk att jag inte kunde resa mig upp på lite över en timme. Så det tog lång tid innan jag kom tillbaka till pluggandet.

Nu har jag suttit och gjort en sammanfattning på vad jag tror är det viktiga i boken och ev. ska jag jobba lite med uträkningarna. men tror jag ska ställa mig och göra en sallad till maten istället ^^ haha.... t o m det är roligare ^^ men jag ska verkligen försöka att plugga liiiite till idag! och så borde jag verkligen skriva klart min engelska men det blir nog inte idag =S

Jag önskar verkligen att jag tycket detta var roligt, att jag gillade ekonomi och att jag tycket allt var bra i klassen... men usch, nä jag hade gärna bytat, men jag pallar inte gå om.... Så jag antar att det bara är att försöka klara sig igenom den sista tiden...men det hade varit lättare om jag hade trivts.

Jag har inte haft så mycket emot skolan när jag var yngre. Men denna kombinationen av att jag inte riktigt trivs och att jag inte gillar linjen gör att jag inte har någon motivation alls var att plugga. det är så svårt att sätta sig och börja med det och så har jag aldrig haft det för =(

jaja, bara att hoppas att det blir bättre sen...


Idag var iallafall ännu en dag då jag inte varit utanför dörren!
Dååålig vana.... tror jag får ringa lotta och se om hon vill ses en stund i morgon... Hon kanske också är ledig när jag tänker efter =D *hoppas hoppas hoppas*

har ni haft en bra dag?
image422

Kommentarer
Postat av: Gabriella Ivarsson

Jag har mest pluggat idag :/ Ha en bra kväll! ♥

2008-03-24 @ 17:56:04
URL: http://gabbgabb.blogg.se
Postat av: Kajsa

Jag håller med - allt annat är roligare än att plugga, särskilt just nu. Jag gillar skolan och har alltid gjort, dock så har jag ingen ork kvar just nu känns det som... Brukar också göra massa andra saker än att plugga, t ex brukar det bli så att jag städar istället bara för att slippa plugga, haha..
Tycker att det är jättetråkigt att du känner som du gör :( Men samtidigt är jag övertygad om att du fixar tiden som är kvar!
Min dag har sett ut ungefär som din - pluggat lite och annars bara slappat, jag har inte heller varit utanför dörren idag, har helt enkelt inte orkat, haha..
Hoppas att din kväll blir bra :)

2008-03-24 @ 19:29:41
URL: http://kontroll2008.blogg.se
Postat av: Camilla

Jag har också försökt plugga idag, går segt. Jag är inte så förtjust i hindusim och buddhism jar jag märkt, allt är så komplicerat och när man inte har nån lust att plugga så orkar man inte förstå och jag som har en tenta på fredag, suck. Hoppas du har haft en bra dag ändå!

2008-03-24 @ 23:14:26
URL: http://tungviktaren.blogg.se
Postat av: Anonym

du får bara stå ut gumman, tror det e det bästa, skulle vara grymt jobbigt att gå om tre gymnasieår liksom...dessutom skulle jag sakna dig så oerhört, men eftergymnasiet får du ju välja precis själv vad du ska gör: jobba, plugga,resa lr nåt annat. ja det är det man får se framemot...(har inte börjat me ekonomin än :S)

2008-03-25 @ 18:49:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0