Påskgodis

Jag var och köpte påskägg till mina föräldrar innan! För de är dom bästa föräldrarna som finns och de förtjänar ett stot påskägg! Jag tror aldrig att jag själv har köpt så mycket godis för ^^ haha.. typ 1 kg ;) men riktigt allt fick inte plast så jag plockade bort lite skumm som jag själv får käka ^^ haha...fast de gör inget för godis är gott =)

Dock vet jag inte riktigt vad dom gillar för godis... för vi tycker nämligen om heeeelt olika saker...
Så jag bestämde mig för att ta lite av det mesta som jag har för mig att vi brukar köpa... men men..det är bara att se när dom får det om där finns något dom gillar! men av den mängden måste det ju vara något i ägget som dom tycker om!!! Annars så får väl jag och Marcus äta det istället ^^ hehe

vad är erat favoritgodis?

  image405


Kommentarer
Postat av: sarah

Goooodisss:D
Jag har lite fobi för lösgodis..har fått för mig att det är ohygieniskt och jag har löjligaste fobin för att bli sjuk (spec. magsjuk). Men gillar det gör jag ju:p smakmässigt.
Gillar sockerbitarna, sockerbitarna med choklad runt, cocosprickarna, engelsk konfekt (det som ingen annan gillar^^), smörkola, sura vattenmeloner och typ skumbananer. Men jag äter nästan aldrig lösgodis eller naturgodis för min hellöjliga fobi.
Fast marabou knäcker ändå! vad gillar du för godis babe? nått mer förutom skumgodis?:p

2008-03-20 @ 12:59:47
URL: http://sarahlillemor.blogg.se
Postat av: MiniJossan

Härligt med påsk:-) tack så mycket! - klart att du kan. Jag tycker verkligen att det är jättekul att laga mat. Har sagt till mig själv att om jag får tid över då jag blir stor ska jag göra en kokbok.

2008-03-20 @ 13:23:24
URL: http://minijossan.blogg.se
Postat av: Miste

Av smågodis är min favorit helt klart såna där chokladdoppade chokladbollar som karamellkungen har=) Är inte så jättemycket för liksom smågod, utan ahr alltid mer gillat "godsaker" eller vad man ska kalla det, typ saker som är mer bitiga=) Typ olika choklad-stycksaker och så. Och bakverk o så, som chokladbollar, paj med vaniljsås och sånt. Och yoghurtgodis och sånt. Tja, till ämnet..:P Mitt favoritgodis är nog oliak choklad som är "saker" i:P

2008-03-20 @ 13:25:47
URL: http://mistelaj.blogg.se
Postat av: Kajsa

Choklad är mitt favoritgodis, det slår allt! :D

2008-03-21 @ 10:24:33
URL: http://kontroll2008.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0