Påskägg!Påsken närmar sig och nsnart är det tid för påskägg!
Vad vill du ha i ditt ägg?

Själv vill jag ha TORKADE äppleingar i MASSSSSSSOR (det finns två olika sorter, både sega mumsiga äppleingar och en hårdare variant som brukat finna på seven eleven och hemköp) ,annan torkad frukt och kanske lite naturgodis samt skummgodis. Någon god och lyxig choklad sitter ju inte fel iheller... Men vanligt lösgodis är INGEN höjdare så det hoppas jag att jag inte får några större mängder av faktiskt!

Men framför allt önskar jag mig något som man inte kan trycka ner i ett påskägg och det är en ångestfri och glad påsk! Utan att behöva bråka eller må dåligt....

Men jag är inte en sådan som måste ha ätbart i mitt påskäg utan en bok hade absolut inte suttit fel eftersom jag älskar att läsa... Det är inte vad man får jag tycker är viktigast utan jag tycker att hela saken, hela traditionen liksom är det viktiga. Sen om ägget innehåller mycket eller lite spelar ingen roll tycker jag. (Fast jag vill ha det största påskägget ^^ hahahahahahahahahahaha) Jag kommenterar det ägget varje gång jag går in i affären ^^ haha...
Tänk vad coooolt att fylla hela det ägget med godis! Liksom till kanten så att de verkligen inte går at få i mer ^^ haha... Fan vad häftigt! Men allvarligt, det är ju sjukt.. det kan ju inte vara NÅGON som ger bort så mycket godis?

Kommentarer
Postat av: sabbi

svar: visst är den :D

2008-03-12 @ 10:32:22
URL: http://saabrina.blogg.se
Postat av: NICOLE

hehe mmm :)

2008-03-12 @ 10:56:38
URL: http://kiwiz.blogg.se
Postat av: tjippo

den hårdare varianten av äppelringar, va e det? e det som godis då? lr e de osötade?

2008-03-12 @ 13:51:16
Postat av: Rebecca

tjippo: nej det är nte godis... asså dom är inte hårda så utan mer krispiga

2008-03-12 @ 14:16:49
URL: http://RebeccaCecilia.blogg.se
Postat av: Camilla

Påsken är så mysig, jag bryr mig inte om vad jag får i mina påskägg men nu är det såklart inte lika mycket som när man var liten. Stackars dig som också har blivit sjuk, krya på dig.

2008-03-12 @ 14:36:16
URL: http://tungviktaren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0