Geografi

Nej jag gör ändå inget vettigt så jag ska in på The phonehouse hemsida och kolla upp mobiler och sedan ska jag läsa min geografi! har dessutom bestämt mig för att cykla till bussen nu på mrorgonen så slipper jag stressa med rundbussen i eftermiddag! den går nämligen 3 minuter INNAN vi slutar! men det är så tråkigt att alltid sitta och vara spänd på lektionen för att se om man lyckas komma med rätt bus! Så det blir cykla till bussen idag vilket betyder att jag bara behöver sticka lite över 9 =)

Brukar ni kunna plugga på morgonen?

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja efterom jag har mycket hemmastudier så pluggar jag gärna på morgonen, går upp kl.7 nästan varje dag. Om jag inte har börjat på förmiddagen vet jag att jag inte kommer plugga senare heller, dessutom tappar jag koncentrationen när resten av familjen kommer hem och det är ju mycket tervligare att umgås med andra än att sitta med näsan i böckerna :)

2008-03-11 @ 10:34:13
URL: http://tungviktaren.blogg.se
Postat av: Ingrid

Tips. har du inte abonemang utan kontantkort: köp INTE på phonehouse. det är typ dyrast. köp antingen på nätet (elgigantens nätsida, netonnet etc.) eller i elgiganten/siba/expert etc. butik. kolla på pricerunner.se vilket som är billigast!

2008-03-11 @ 22:13:19
URL: http://obetydlig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0