Fustrerande

Har inte så mycket att skriva egentligen. Det var egentligen inte tänkt att jag skulle sitta vid datorn alls nu, men saker och ting gick inte som pappa ville med byggandet av källaren vilket resulterade i att han blev fustrerad och jag var på fel ställe vid fel tidpunk vilket gjorde att jag fick en spydig kommentar så jag kände bara att jag var tvungen att komma ifrån övenvåningen lite. Jag fattar inte hur det alltid kan vara så att saker jag gör lyckas uppfattas fel. Ändå var det enda jag gjorde att komma ut från toaletten. Men men, bättre att inte vistas där uppe på ett tag.

Eftermiddagen har jag iallafall spänderat framför tv:n...
har inte haft ork eller lust att göra något och tv-programmen har liksom lyckats byta av varandra ganska bra ^^ haha. Ska försöka läse lite ikväll =D Både i Gossip girl och i min svenskabok om medeltiden (boooring).

Har ni gjort något kul idag?
image409

Kommentarer
Postat av: Gabriella Ivarsson

Ha en bra kväll! ♥

2008-03-20 @ 20:45:06
Postat av: sarah

Yes jag har bregott på alla mackor. Eller kanske inte om jag har mjukost eller keso, vilket jag iofs aldrig har längre..så ja. jag har bregott på alla mackor, vad jag än har för pålägg. mkt godare, bättre för magen och ett lite lättare sätt att få i sig energi tycker jag.

2008-03-20 @ 21:49:06
URL: http://sarahlillemor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0