Dyster söndag

Vilken syster söndag det är...
Vädret är tråkigt, humöret dalar likaså måendet, känslan av att inte vilja gå till skolan i morgon är stark =(
Det är ingen toppendag med andra ord vilket inte är speciellt kul! Jag bara läntar till jag går ut skolan, slippa allt omkring det. Jag har många gånger funderat på att hoppa av och börja någon annan linje och med någon annan klass. Men jag har liksom lite mer än 1 år kvar bara. Är det värt det? Eller ska man kämpa sig igen denna sista tid innan jag sedan får lämna det? jag har kommit fram till att jag ska gå kvar. Men det är inget val jag tycker är kul eller som känns bra. Jag trivs inte alls tyvärr och innerst inne vill jag inget hellre än att byta klass, skola och inrikng. Börja om helt.

Men efter gymnasiet då j*vlar. Resa, flytta och plugga vidare med något jag tycker är kul och med männikor jag trivs med! Gud vad jag längtar!


Vad vill ni gör efter gymnasiet?


Kommentarer
Postat av: sofia

Vilket dilemma :/ Vet du i så fall till vilken linje du vill byta ?
Jag vill ta ledigt ett år efer gymnasiet! Resa,göra allt, göra inget...Så småning om vill jag utbilda mig till frisör men efer studenten vill jag chilla.

2008-03-09 @ 17:08:50
URL: http://dagensmat.blogg.se
Postat av: Camilla

Usch vad jobbigt att känna att man inte orkar gå kvar i skolan. Jag hade också såna där svackor men i trean så kändes allt perfekt och nu längtar jag faktiskt tillbaka :)

2008-03-09 @ 17:26:46
URL: http://tungviktaren.blogg.se
Postat av: MiniJossan

Åh jag vet previs hur du känner. Jag giller verkligen inte heller att gå i skolan - vill bara ta studenten och flytta utomlands, resa och träffa nya människor. Jag tycker verkligen att det är tråkigt att gå till skolan, och undrar rätt ofta varför jag inte bytt. Nu har jag bara några månader kvar, så det är inte så farligt...
Det enda som kan krångla om man byter linje är betyg, lärare, kompisar m.m. Men det kan vara värt det om du verkligen inte trivs!

2008-03-09 @ 18:56:29
URL: http://minijossan.blogg.se
Postat av: Anna

2-3 våfflor,3-4 pannkakor!

2008-03-09 @ 19:05:17
URL: http://aisme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0